Zorgmedewerkers in de bloemetjes

Plopsaland De Panne en INFUUS, de gazet voor de zorgprofessional, zetten tijdens het komende, verlengde weekend alle zorgmedewerkers in de bloemetjes.

Op 11, 12 en 13 november kunnen alle zorgmedewerkers en hun inwonende gezinsleden het park betreden aan de helft van de prijs.

Na enkele heftige coronajaren waarbij de druk op het zorgpersoneel steeds meer toenam, zet Plopsa in samenwerking met INFUUS, alle zorgmedewerkers centraal. Daarom doopt Plopsaland De Panne aankomend weekend om naar Weekend van de Zorg. Op 11, 12 en 13 november kan iedere zorgmedewerker tickets ≥1m aankopen met 50% korting. Het weekend staat volledig in het teken van zorgmedewerkers maar ook inwonende gezinsleden krijgen 50% korting op hun toegangsticket ≥1m. Op die manier hoopt Plopsa, samen met INFUUS, dat zorgmedewerkers de stress even achterwege laten en de dag van hun leven beleven in het bijzijn van collega’s en/of familie.

Plopsa-CCO Sebastien Momerency,

“Na 3 moeilijke jaren in de zorg en de aanhoudende staat van alertheid, zijn wij heel trots dat we dit in samenwerking met INFUUS kunnen organiseren, op die manier hopen we dat iedere zorgmedewerker zijn of haar zorgen even kan vergeten en wij ze de nodige ontspanning kunnen bieden in het bijzijn van collega’s en familie.”,

Het Weekend van de Zorg vindt plaats op 11, 12 en 13 november in Plopsaland De Panne. Op die dagen komen ook Grote Smurf en Smurfin speciaal van het Smurfendorp langs voor een leuke Meet & Greet met alle bezoekers. Tickets kunnen zowel online via plopsalanddepanne.be als aan de kassa aangekocht worden. Een bewijs in de vorm van een badge of een ander document kan opgevraagd worden aan de ingang van het park voor verificatie.