ZOOmerbar zorgt voor extra zomerse vibes

Kom een zomer lang genieten van gratis livemuziek op ’t Schoonste terras van ’t Stad.

Een gevarieerd aanbod aan swingende livemuziek, verfrissende cocktails en een unieke setting: de ZOOmerbar van ZOO Antwerpen heeft alle ingrediënten voor de perfecte zomeravond. Van 1 juli tot en met 31 augustus is de gratis openluchtbar op het Flamingoplein dan ook de place-to-be.

De opening van de ZOOmerbar wordt het startschot van een mooie lange zomer in ZOO Antwerpen. Van 1 juli tot en met 31 augustus wordt het Flamingoplein dé plek bij uitstek om uitgebreid te genieten van een frisse cocktail, zomerse snacks en sfeervolle live-optredens. Dit alles in een uniek kader met zicht op de roze flamingo’s.

62 dagen gratis livemuziek

Muziek zit diep geworteld in het DNA van ZOO Antwerpen en dat zullen ook de bezoekers van de ZOOmerbar geweten hebben. 62 dagen lang geven verschillende muzikanten zeven avonden per week het beste van zichzelf op het podium naast de iconische Kiosk. Het muzikale aanbod is enorm gevarieerd: van Franse chansons, Nederlandstalige hits, populaire covers, jazzy crooners en zelfs een streepje country. Onder andere Danny Wuyts (bekend van De Notenclub), The Jazz Ratpack en Stoomboot passeren de revue. Naast vaste ZOOmerbar-waarden zoals Ritz en Route en Tars Lootens is er ook ruimte voor nieuwkomers zoals de singer-songwriter Simon VC en de elektropop van de Antwerpse girlband BLOND. Elke zaterdagavond baadt het Flamingoplein in zuiderse sferen en staat er salsa op het muzikale menu. Stilzitten is onmogelijk!

Sangria in de zon

Een bezoek aan ’t Schoonste terras van ’t Stad is natuurlijk niet compleet zonder verfrissend drankje. Hier geniet je onder de zomerzon van een glas sangria of mocktails. Honger van al dat dansen? Kom terug op krachten dankzij een gevarieerd aanbod aan heerlijke zomerse snacks.

Gratis

De toegang tot de ZOOmerbar is gratis, ook als je de ZOO niet (betalend) bezoekt. Van vrijdag 1 juli tot en met woensdag 31 augustus, zeven dagen per week van 16u30 tot 20u30, op het Flamingoplein. De livemuziek start om 17u.

Zeker niet te missen:
  • 4Tact (De Strangers tribute band) op 24/7 en 21/8
  • Simon VC (singer-songwriter en finalist van The Voice van Vlaanderen 2021) op 7/7 en 25/8
  • Coverband Be Bop op 15/7 en 31/8
  • Coast Big Band (big band) op 12/8
  • BLOND (Antwerpse girlband en winnaar van de Nekka-Wedstrijd 2022) op 23/8

Bekijk de volledige programmatie op www.zoomerbar.be