Zombie-Invasion

Een race tegen de klok in een beperkte zone vol zombies…

Gasten zullen dit horrorscenario in 2023 op slechts enkele data beleven in de “Zombie Escape” in het Heide Park Resort in Soltau. Het populaire real-life ontsnappingsspel is terug en wacht op dappere gasten met nieuwe uitdagingen. Als je niet alleen in grote achtbanen wilt rijden, maar ook de ondoden wilt verslaan, markeer dan de volgende data bloedrood in je agenda: 3, 10, 17 en 24 juni.

Een aantal wetenschappers heeft voor hun experimenten een afgelegen en zwaar beveiligd deel van het Heidepark gebruikt. Er is iets misgegaan bij een experiment. Er is een virus losgelaten dat nu iedereen in ondoden verandert. Het veiligheidsgebied werd ontruimd en voor zover mogelijk afgezet. Hoewel de code voor een tegengif al is ontcijferd, kan deze alleen worden geproduceerd in een laboratorium binnen het beveiligde gebied. Het is een kwestie van tijd voordat de ondoden het laboratorium bereiken. Als niemand komt helpen, is de verspreiding niet te stoppen.

Adrenalineverslaafden kunnen de uitdaging aan. Als je het hoofd koel houdt en teamwork toont, kun je de taken samen oplossen. Maar pas op voor de zombies, ze kunnen om elke hoek op de loer liggen…

De live scarers van The Boo Crew zullen angst zaaien in de harten van alle dapperen van 16+…