Zeven beelden onthuld.

Na vele smeekbedes en duizenden verzoeken van fans, heeft Madame Tussauds vandaag zeven beelden onthuld van de trendsettende soloartiest Harry Styles. Fans van over de hele wereld kunnen de beelden bewonderen in Madame Tussauds Amsterdam, Londen, New York, Hollywood,  Berlijn, Singapore en Sydney.

De beelden tonen drie verschillende poses met zeven verschillende unieke outfits, geïnspireerd op enkele van Harry’s showstopping optredens van over de hele wereld. Madame Tussauds Berlijn toont Harry in een roze leren vest en een oversized roze bontjas, terwijl de bezoekers van Madame Tussauds New York  worden betoverd door Harry’s regenboogkleurige pailletten jumpsuit. Beide outfits zijn bekend van zijn inmiddels legendarische optreden op Coachella.  

Madame Tussauds Londen viert Harry’s acteercarrière, met het beeld dat een donkergroen jasje en pistachekleurige broek draagt, bekend van de première van ‘My Policeman’.

De Love On Tour van de muziekfenomeen dient als inspiratie voor Madame Tussauds Amsterdam, Hollywood, Singapore en Sydney. In Madame Tussauds Amsterdam zal Harry in een roze geborduurd, double-breasted pak op het centrale podium in de muziekafdeling verschijnen. In Hollywood draagt hij een vest met bronzen omzoomde pailletten, terwijl fans in Madame Tussauds Singapore Harry in zijn iconische blauw-gele tweedelige outfit van het Love On Tour-concert in Glasgow kunnen bewonderen. En tot slot is hij bij Madame Tussauds Sydney te zien in een roze shirt en een kenmerkende roze veren boa, bekend van zijn optreden in San Jose.

Angela Jobson, Global Brand Director van Madame Tussauds: “Harry is op dit moment een van de grootste sterren ter wereld. Van uitverkochte stadions over de hele wereld tot mode-influencer, er valt niet te ontkennen dat hij een tijdloze stempel heeft gedrukt op de populaire cultuur. Toen de gelegenheid zich voordeed, aarzelden we geen moment en sprongen we op de kans om de Grammy-winnende superster aan onze collectie toe te voegen. We kunnen niet wachten tot al zijn fans hem kunnen ontmoeten op een van onze zeven locaties wereldwijd.”

De lancering van de zeven beelden van Harry volgt op zijn meest succesvolle jaar tot nu toe. De ster van “My Policeman” en “Don’t Worry Darling” heeft in 2022 in totaal 109 shows voltooid in meer dan twintig verschillende landen en is momenteel bezig met zijn Europese tour.