Zes zomeravonden

Bobbejaanland organiseert in juli en augustus ‘Summer Boost’-zomeravonden. ’t Plezantste land is 6 zaterdagen lang open tot 21u – en daar hoort héél wat extra entertainment bij. Afgelopen zaterdag werd het startschot van de feestelijke zomeravonden gegeven.

Fotocredit; Bobbejaanland
De eerste van zes

Op zaterdag 22 juli organiseerde ’t plezantste land de eerste ‘Summer Boost’-zomeravond. Bezoekers konden tot 21u genieten van hun favoriete attracties, extra entertainment, live optredens en een Western Barbecue in Desperado City.

Bobbejaanland is véél meer dan alleen de 40 attracties”, vertelt Commercieel & Creatief Directeur Peggy Verelst. “Op regelmatige tijdstippen gooien we er graag wat extra entertainment bovenop. Dat zorgt voor een totaalbeleving die door onze bezoekers enorm hard wordt geapprecieerd. Dat blijkt uit de talrijke positieve reacties die we mochten ontvangen na de eerste ‘Summer Boost’-avond.”

Fotocredit; Bobbejaanland
Live-muziek in Desperado City

In Desperado City, het themagebied achteraan in het park, stonden verschillende live-optredens op het programma. Drag Queen Sally Monella kwam langs en trakteerde het enthousiaste publiek op drie swingende optredens in de vernieuwde Music Hall. Daarnaast liet de Desperado City Band vier keer het beste van zich horen onder de Kiosk.

Fotocredit; Bobbejaanland
Extra entertainment

Doorheen het hele park werd bijkomende animatie voorzien om de aanwezige bezoekers een extra plezante avond te bezorgen. Bobbejaanland-mascottes Bobbie, Jody, Buck en Pedro stonden verschillende keren paraat voor een meet & greet.

Ook de Nickelodeon-personages waren de hele dag in de weer. Bezoekers konden op de foto met SpongeBob & Patrick en de leden van PAW Patrol. Aan het einde van de dag werd een exclusieve meet & greet met de Teenage Mutant Ninja Turtles georganiseerd. Daarnaast konden bezoekers een extra keer genieten van de muzikale ‘Let’s Party’-show.

Fotocredit; Bobbejaanland
Ontmoet de eilandbewoners

In Mystery Bay, het nieuwe themagebied aan de andere kant van het park, konden bezoekers kennis maken met de eilandbewoners. Nieuwsgierigen verzamelden aan de voet van Terra Magma voor spontaan optreden van de lokale straatmuzikant en een ontmoeting met Old Tom. Bezoekers konden daarnaast gratis hun toekomst laten voorspellen.

Fotocredit; Bobbejaanland
Een nostalgische knipoog naar Bobbejaan Schoepen

Voor de gelegenheid werd de iconische Pontiac van Bobbejaan Schoepen opnieuw naar het park gehaald. Bezoekers konden de wagen bewonderen en mochten even plaatsnemen voor een foto. De Pontiac blijft ook de volgende vijf zomerse zaterdagen aanwezig in Bobbejaanland.

Fotocredit; Bobbejaanland
Rodeostier

Go, cowboy! Dappere bezoekers konden zich – in ware westernstijl – wagen aan een gratis ritje op de mechanische rodeostier. Heel wat gegadigden zakten af naar de Arena in een poging om het dagrecord te verbreken.

Fotocredit; Bobbejaanland
Western Barbecue

Geen zomeravond in Bobbejaanland zonder een Western Barbecue! Bezoekers kunnen tijdens de ‘Summer Boost’-zomeravonden genieten van een uitgebreide barbecue met  opties voor vleeseters én vegetariërs. Omdat het aantal beschikbare plaatsen beperkt is, wordt aangeraden om op voorhand een BBQ-voucher aan te kopen via www.bobbejaanland.be. Prijzen starten vanaf € 19,90.

Praktische informatie

De komende ‘Summer Boost’-avonden vinden plaats op:

  • Zaterdag 29 juli
  • Zaterdag 5 augustus
  • Zaterdag 12 augustus
  • Zaterdag 19 augustus
  • Zaterdag 26 augustus

Op zaterdag 5 augustus genieten bezoekers ook van Cars & Rides: een niet-te-missen event voor autoliefhebbers. Die dag zijn in het hele park meer dan 150 unieke wagens te bewonderen.

Toegang tot 21u is mogelijk met een regulier dagticket of een SILVER, GOLD of DIAMOND Pass. Wie het park extra voordelig wilt bezoeken, kan een avondticket kopen voor maar € 14,90. Daarmee krijgt de bezoeker toegang vanaf 17u.