Zes Halloween nocturnes

Tijdens de Halloween Nocturnes wordt het extra griezelig in Bellewaerde Park.

Op 22, 29, 30 & 31 oktober en 1 & 5 november kunnen bezoekers tot 21 uur genieten van de attracties en Halloween Specials. De Halloween Nocturnes worden afgesloten met een prachtig muzikaal vuurwerk.

Halloween Nocturnes

Halloween vieren is nog leuker als de duisternis valt. De verschillende decors, gethematiseerde attracties en Halloween Specials krijgen een unieke Halloween sfeer over zich heen dankzij de extra belichting, aangepaste muziek en rookeffecten.

Gedurende zes dagen kunnen bezoekers genieten van 10 uur tot 21 uur van het volledige Halloween aanbod in het park. Om 21 uur worden de Halloween Nocturnes afgesloten met een prachtig muzikaal vuurwerk op het Mexicoplein. 

Halloween Buffet

Echte Halloweenfans kunnen tijdens de Halloween Nocturnes een uniek Halloween buffet verorberen, om afgehakte duimen en vingers bij af te likken. Het exclusieve driegangendiner wordt geserveerd in het restaurant Carrousel. Plaatsen voor deze unieke beleving zijn echter beperkt. Er snel bij zijn, is de boodschap. Inschrijven kan online of aan de ingang van het park. 

Aanbod voor ganse gezin

In Bellewaerde Park vindt elke familie het perfecte griezelplezier. De allerkleinsten kunnen deelnemen aan de gratis “Trick or Treat”-zoektocht en genieten van het TrollPark en de Bubble Show. Het ganse gezin kan de gethematiseerde attracties, de Halloween Magic Show en de spookhuizen “Voodoo Villains” en “Freaky Forest” en de talloze decoraties ontdekken. De echte durvers kunnen ronddwalen in de spookhuizen, waaronder de twee nieuwe; “Funerarium” en “Mexican Massacre”. 

Praktisch 

Halloween in Bellewaerde Park gaat door van 22 oktober tot en met 6 november. Op 22, 29, 30 & 31 oktober en 1 & 5 november is het park open van 10u tot 21u, met muzikaal vuurwerk als afsluiter. Voor meer informatie, de meest recente openingskalender en tickets, kan je terecht op halloween.bellewaerde.be