YOUTUBERSxTOVERLAND

Attractiepark Toverland heeft vandaag bekendgemaakt welke populaire YouTubers en TikTokkers hun opwachting maken bij het jaarlijks terugkerende evenement YOUTUBERSxTOVERLAND.

Op zondag 25 juni zijn onder andere Team Dylan Haegens, Kalvijn, Nina Warink en dj-duo Giel en Stefan van STUK te vinden op de Main Stage. Ook in de rest van het park zijn er, naast ruim 35 attracties, extra activiteiten die de online wereld even offline maken.

Q&A’s en muziek op de Main Stage

De Main Stage in entreegebied Port Laguna vormt het kloppend hart van de derde editie van YOUTUBERSxTOVERLAND. Hier trapt Team Dylan Haegens, bestaande uit Marit, Rick, Teun en Dylan zelf, het programma af met hun Q&A Show. Fans hebben een uur lang de tijd om vragen aan het team te stellen, terwijl verschillende challenges het tot een dynamisch geheel maken.

Later op de middag is het de beurt aan vier TikTok Teachers. Meester Jesper, Juf Sanne, Roy van @AKkennisclips en Juffie Iris vertellen meer over hun carrière als meester of juf én als bekend TikTokker. Na de les verschijnt het koppel Kalvijn en Nina Warink op het podium, waar ook zij vragen uit het publiek zullen beantwoorden.

Vlak voor het attractiepark haar poorten sluit is het tijd voor een knallende finale. Giel en Stefan van STUK nemen plaats achter de dj-booth en sluiten de dag op muzikale wijze af.

Bekende ijsscheppers

Naast de creators op de Main Stage is er nog veel meer te beleven in Toverland. Fans kunnen bijvoorbeeld Odin en Vincent tegenkomen, bekend van @IJssalonBorger op TikTok. De heren scheppen namelijk ijs bij vuurtoren Solaris in plaats van in hun thuishaven in het Drentse Borger.

In themagebied Avalon staat, na het succes van vorig jaar, weer een 360º video spinner die met camera om de gasten heen draait. Dit levert unieke beelden op om te delen op sociale media. Ook kan iedereen spontaan het Toverland TikTok Team tegen het lijf lopen, dat mensen uitdaagt om samen met hen een dansje te wagen.

Tickets

YOUTUBERSxTOVERLAND vindt plaats op zondag 25 juni tijdens de reguliere openingstijden van 10:00 tot 18:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Toverland. Naast de speciale activiteiten kunnen gasten ook genieten van 35 attracties en shows, zoals de nieuwe parkshow Aqua Bellatores. Het volledige programma is terug te vinden op toverland.com/youtube2023