‘S Werelds langste LEGO® Pride-parade!

Met Pride-parades die door het hele land plaatsvinden, vieren LEGOLAND® Resorts en LEGOLAND® Discovery Centers hun eigen vieringen.

Dit met LEGO® Pride-parades in Minilands die, in combinatie, bijna 30 meter lang zijn! Meer dan 1.530 LEGO Minilanders marcheren te midden van kleurrijke LEGO praalwagens, vlaggen, muzikanten en meer ter viering van Pride Month in LEGOLAND® California Resort, LEGOLAND® Florida Resort, LEGOLAND® New York Resort samen met zeven LEGOLAND® Discovery Centers in het hele land, waaronder Columbus, Michigan, Chicago, Atlanta, Philadelphia, New Jersey en Westchester.

Credits; Legoland California

De parade van LEGOLAND California Resort vindt plaats in de straten van San Francisco, de parade van LEGOLAND New York Resort begint bij The Stonewall Inn en de parade van LEGOLAND Florida Resort vindt plaats in de wijk Miniland in New York City. Minilanders zijn over het algemeen tien centimeter lang en zijn te zien in alle soorten en maten (uiteraard gemaakt van LEGO) in de Pride-parades door de parken en Discovery Centers.

Meer dan 250.000 LEGO-elementen werden gebruikt bij het maken van deze viering van Pride in de VS!