World Of Jumanji

Chessington World of Adventures Resort heeft aangekondigd dat World of Jumanji in het voorjaar wordt geopend.

In World of Jumanji treden families in de voetsporen van Dr. Bravestone, door een hele wereld vol avonturen om de Jaguar’s Eye Jewel te vinden, de vloek op te heffen en Jumanji te redden.

Chessington World of Adventures Resort

Het eerste avontuur, en ’s werelds ENIGE Jumanji-achtbaan, Mandrill Mayhem, zal rijders in de lange armen van een mandril meesleuren, terwijl de horde die van slechts 1,2 meter hoog rond de locaties van Jumanji zwaait, terwijl ze de gevaren van de jungle ontwijken . De meest angstaanjagende van alle wilde dieren, de mandrillen zijn onvoorspelbaar en zullen op volle snelheid door de boomtoppen lanceren, ondersteboven draaien op een huiveringwekkend avontuur, spiraalsgewijs naar de top van de 55ft hoge Jaguar Shrine. Vang een glimp op van de gloed van de Jaguar’s Eye Jewel voordat je valt en het avontuur weer trotseert… achteruit.

Niet alleen ’s werelds ENIGE Jumanji-achtbaan, Mandrill Mayhem is een gevleugelde, gelanceerde, shuttle-rit, met een inversie – een primeur voor Chessington, dat in 2004 voor het laatst een achtbaan introduceerde.

Chessington World of Adventures Resort

Families wachten nog twee avonturen in World of Jumanji…

Ontwijk de tanden van de zwarte mamba op een duizelingwekkende, ontembare rit in de bazaar, Mamba Strike. Laat vervolgens een kudde op hol geslagen struisvogels uitwijken tijdens een wervelende rit door de duinen op Ostrich Stampede.

Chessington World of Adventures Resort

World of Jumanji, de grootste investering in de geschiedenis van Chessington, zal ook een doolhof van paden bevatten – sommige moeilijker te navigeren dan andere – gebaseerd op het iconische Jumanji-bordspel. Er zullen ook thema-eten, -drinken en -merchandise worden aangeboden.

Als aanvulling op het bovenstaande zullen ook zes NIEUWE slaapkamers met Jumanji-thema worden geïntroduceerd in het Chessington Safari Hotel.

Chessington World of Adventures Resort

SCOTT O’NEIL CEO, MERLIN ENTERTAINMENTS

“We kijken ernaar uit u dit voorjaar te verwelkomen in de Jungle, terwijl de verbazingwekkende World of Jumanji wordt geopend in Chessington World of Adventures Resort. Gezinnen moeten zich voorbereiden om op hun kop te worden gezet… letterlijk, want de eerste NIEUWE achtbaan in bijna 20 jaar in het resort heeft een draai, draai en draai waardoor je je stoel vasthoudt! Dit is het Next Level voor gezinnen die samen het ultieme avontuur willen beleven.”