World of Dinos

Vanaf zaterdag 6 april zetten dinosaurussen ’t plezantste land op stelten! De indoor dino-expositie World of Dinos strijkt van 6 april t.e.m. 30 juni neer in Bobbejaanland. Bezoekers van alle leeftijden ontdekken er meer dan 30 impostante dinosaurussen.

Beleef World of Dinos

Tijdens de eerste openingsweek van Bobbejaanland konden bezoekers hier en daar al een dinosaurus in het wild spotten. Maar op zaterdag 6 april barst het avontuur echt los! Vanaf dan kunnen bezoekers de indrukwekkende World of Dinos zélf verkennen.

Interessant én plezant

Er valt spelenderwijs heel wat te ontdekken tijdens World of Dinos. Bezoekers van alle leeftijden kunnen meer dan 30 verschillende dinosaurussen komen bewonderen. Tijdens een avontuurlijke zoektocht komen ze alles te weten over hun favoriete exemplaren. Is er hulp nodig? Dan staat Ranger Tom paraat!

Indoor expositie

World of Dinos staat van zaterdag 6 april t.e.m. zondag 30 juni opgesteld in de Arena, achteraan in Bobbejaanland. Deze overdekte locatie zorgt ervoor dat de expositie op elk moment bezocht kan worden – zelfs tijdens regenachtige lentedagen!

Gratis voor alle bezoekers

World of Dinos is gratis toegankelijk voor alle Bobbejaanland-bezoekers. Er moet dus niet bijbetaald worden om de expositie te bezoeken. Bezoekers kunnen elke openingsdag tussen 13u en 16u30 langskomen om de dino’s te bekijken of om mee te doen aan de zoektocht.

Bron: Bobbejaanland