Winterpracht

De natuur schittert werkelijk in elk seizoen…

Ook tijdens de kerstvakantie opent het Domein van de Grotten van Han dus zijn deuren. Je beleeft er een magische winter van 26 december tot en met 8 januari (behalve op 1 januari)!

In het Wildpark bereiden de dieren zich voor om het koudste seizoen te trotseren. De rendieren, poolvossen, wolven… hebben hun wintervacht aangetrokken. De bruine beren zijn aan het overwinteren. Hun dagen bestaan nu uit slaapfases en momenten van lichte activiteit. Enkele malen per dag komen ze buiten hun poten strekken. De marmotten doen dan weer een echte winterslaap, gedurende meerdere maanden. De eerste vorst laat twinkelende diamantjes na op de takken en de paden… Een prachtig spektakel waar je de hele kerstvakantie lang van kan genieten!
 

In de Grotten van Han zijn de grootste en mooiste zalen geopend deze winter. De Wapenzaal, een van de meest indrukwekkende zalen, baadt bovendien in een warme kerstsfeer mét knappe decoratie. Én je krijgt er een glaasje, net zoals vroeger, toen er nog een cafetaria in de Grot was.