Winter Dolfinarium betovert bezoekers.

Dompel jezelf deze kerstvakantie onder in de magie van het Winter Dolfinarium, dat van 26 december tot en met 7 januari, met uitzondering van oud- en nieuwjaarsdag, de deuren opent voor een betoverende winteropenstelling. Het park verwelkomt bezoekers in die periode dagelijks van 12.00 tot 19.00 uur. Het hoogtepunt van deze wintereditie is de splinternieuwe en unieke wintervoorstelling, Lights of Nature, die elke dag om 18.15 uur plaatsvindt in een sprankelend omgetoverde Dolfijnendelta.

Lights of Nature: een magisch spektakel met geluid, licht- en videoprojecties

Tijdens de winteropenstelling is de gloednieuwe en unieke buitenvoorstelling Lights of Nature te zien. Laat je meenemen door de verteller op een educatieve reis langs de indrukwekkende lichten van de natuur, geĂŻnspireerd op het Noorderlicht en meer prachtige lichtverschijnselen. Met een groot waterscherm, geluid, licht- en videoprojecties en educatieve elementen zorgt Lights of Nature voor een unieke ervaring die educatie combineert met beleving en verwondering.

Fotocredit: Marco Hofste dolfinarium kerst
Winterse kerstsfeer in het park

Het Winter Dolfinarium heeft meer te bieden dan alleen Lights of Nature. Het hele park is gehuld in een winterse sfeer, met schitterende kerstverlichting en feestelijk versierde kerstbomen. Bezoekers hebben de kans om de binnenruimtes te verkennen, waaronder de onderwaterpanorama’s bij de dolfijnen en walrussen. Bezoekers kunnen ook de dagelijkse dolfijnenvoorstelling Oceanica, de nieuwe voorstelling bij het Zeeleeuwencollege en het overdekte Roggenrif bekijken. Bij diverse horecaplekken kun je genieten van heerlijk eten en warme drankjes, zoals chocolademelk en koffie, wat zorgt voor een extra gezellige winterervaring voor het hele gezin.

Ervaar het Winter Dolfinarium voor een scherpe prijs

Geniet van een onvergetelijke ervaring waar educatie, verwondering en familieplezier samenkomen. En goed nieuws voor de vroege vogels: binnenkort worden voor de openstelling in de kerstvakantie gunstig geprijsde early-bird tickets beschikbaar gesteld. Houd daarvoor de website van het Dolfinarium goed in de gaten voor extra informatie en updates.