Wereldrecord voor grootste dinosauruskostuumfeest

Schudden, rammelen en brullen! LEGOLAND® California Resort heeft geschiedenis geschreven door het record te breken voor het grootste dinosauruskostuumfeest ter wereld. Als afsluiting van deze monumentale gebeurtenis, bijgewoond door 1.273 mensen gekleed in dinosauruskostuums van top tot teen, kondigde het park trots aan dat het langverwachte nieuwe land, Dino Valley, op 22 maart officieel zijn poorten zal openen.

Dino Valley-fans van alle leeftijden dansten de recordbrekende ochtend in. LEGO® T-Rex-man leidde samen met de LEGOLAND-fanfare een brullend dansfeest en een nieuw Dino Valley-kostuumpersonage, Paleontologist Girl, werd voor de allereerste keer onthuld – waardoor momenten ontstonden die voor altijd deel zullen uitmaken van LEGOLAND Geschiedenis van Californië!

Bezoekers kunnen het dino-dansfeest het hele jaar door gaande houden in Dino Valley! Gelegen nabij de ingang van het park, zal het nieuwe land drie geweldige attracties, een interactief bouw- en speelgebied en heel veel prehistorisch plezier bevatten. Hoogtepunten zijn onder meer:

  • DUPLO® Little Dino Trail: Dinosaurussen zijn hier niet uitgestorven! Stap in deze rit met vier zitplaatsen en reis door het LEGO® DUPLO® Dino-avontuur. Kinderen kunnen camera’s gebruiken om de dinosaurussen te ‘vangen’ en onderweg verstoppertje met ze te spelen.
  • Explorer River Quest: ga op een rivierexpeditie om interactie te hebben met LEGO-dinosaurusmodellen – pas op, misschien zie je wel een T-Rex!
  • Coastersaurus: ieders favoriete dinosaurusrit blijft gasten door de prehistorische jungle van LEGO-dinosaurussen voeren. Cirkel rond de 500 kilo wegende Brachiosaurus en zoef langs de ruim drie meter hoge Parasaurolophus op zoek naar voedsel.
  • Interactief Dinogebied: Stof het vuil af om fossielen te onthullen in het Dino Dig-gebied, bouw brullende dino’s met LEGO DUPLO-stenen in de bouwzone en ontmoet en begroet met nieuwe kostuumpersonages.

Ter ere van het 25e verjaardagsjaar van LEGOLAND California zal de zomer van 2024 een reeks spannende gebeurtenissen bieden, waaronder het debuut van de eerste LEGO World Parade in Noord-Amerika, exclusief in LEGOLAND California Resort. Entertainers met glinsterende kostuums marcheren hand in hand, dansen en zingen terwijl de parade zich een weg baant door de westkant van het park. Het is echt de perfecte afsluiting van een dag rijden, brullen, klimmen, spetteren en bouwen door het park.

Fotocredit: Legoland California