Wandel jij mee?

Op vrijdag 21 juli 2023 vindt de opening van de splinternieuwe indoorzone ‘Circus Bumba’ plaats in Plopsaland De Panne. Met deze opening genieten bezoekers voortaan van een volledig overdekte zone met vijf gloednieuwe attracties, een theater, een nieuw restaurant, twee horecapunten en een winkel. De indoorzone betreft een investering van 12,5 miljoen euro. Speciaal voor de opening worden duizend exclusieve tickets verkocht die kinderen bovenop hun toegangsticket een gratis Bumba-hoedje verschaffen. Deze mogen de kindjes vervolgens opzetten tijdens een unieke Bumba Kids Parade op de dag van opening.

Gloednieuwe indoorzone

Bumbabeluu, het circus komt eraan! Op vrijdag 21 juli vindt de opening van de fonkelnieuwe indoorzone ‘Circus Bumba’ plaats in Plopsaland De Panne. ‘Circus Bumba’ verleent onderdak aan vijf gloednieuwe attracties: Tumbi’s Ballenbad, Poppa’s Klimtoren, Bumballoon, De Dolle Bus en de darkride ‘Op reis met Bumba’. Bovendien kijken bezoekers voortaan naar de Bumba show in het splinternieuwe Bumba Theater, waar de show van nóg dichterbij te volgen is. De oppervlakte van het circus bedraagt zo’n 3.000 m² en biedt, met andere woorden, ontelbare mogelijkheden voor urenlang indoorplezier.

Bumba Kids Parade

Speciaal voor deze grandioze opening werden duizend exclusieve combitickets ontwikkeld die ieder kindje bovenop zijn/haar toegangsticket een gratis Bumba-hoedje verschaft. Het Bumba-hoedje vormt een persoonlijk toegangskaartje om te kunnen deelnemen aan de Bumba Kids Parade.

De Bumba Kids Parade is een once-in-a-lifetime ervaring die bezoekers de kans geeft om samen met Bumba en al zijn vrienden ‘Circus Bumba’ officieel te openen. Het opzet van de Bumba Kids Parade is dat alle kinderen zich met hun Bumba-hoedje een weg banen doorheen het park om daaropvolgend te eindigen bij ‘Circus Bumba’. Eenmaal daar aangekomen, toveren zij samen met Bumba de nieuwe indoorzone open tijdens een officieel openingsmoment. Daar komt bij dat zij als eerste de kans krijgen om álle attracties in de gloednieuwe indoorzone te ontdekken. Een ding is zeker: de opening van ‘Circus Bumba’ wordt een reis om nooit meer te vergeten!

Terug naar de kern

“Circus Bumba is volledig gethematiseerd naar de leefwereld van de Studio 100 figuur Bumba, die nog steeds ontzettend populair is. Met de opening van deze indoorzone wensen wij opnieuw tegemoet te komen aan de behoeften van onze jongere doelgroep. Daarnaast is het ook de ideale aanvulling op de all-weatherervaringen die we steeds voorop dragen in onze parken.”, aldus Koen Clement, CEO Plopsa Group a.i.

Enkele feiten over ‘Circus Bumba’:

– Wist je dat.. de figuur van Bumba zelf in ‘Circus Bumba’ 38 keer voorkomt.

– Wist je dat.. er meer dan 1.500 Bumba-hoedjes verwerkt zitten in ‘Circus Bumba’.

– Wist je dat.. er in elke scène van de darkride-attractie ‘Op reis met Bumba’ een Kiwi- en/of Babilu-figuurtje verstopt zit.

– Wist je dat.. er in de darkride-attractie ‘Op reis met Bumba’ bijna 150 bewegende items zitten, waaronder alleen al 50 bewegende figuurtjes (animatronics).