Walt Disney Studios Park

Terwijl Disneyland Parijs zijn 30e verjaardag viert , gelanceerd begin maart, zet de bestemming zijn transformatieplan voort door een reeks grote projecten uit te voeren, met name in het Walt Disney Studios Park.

Rond de majestueuze Quinjet die er over uitkijkt, is het Avengers Campus-project zijn laatste fase ingegaan, voor een opening gepland voor de zomer van 2022. Niet ver daarvandaan is al begonnen met het werk in het toekomstige gebied geïnspireerd door The Snow Queen , om naar leven het beroemde koninkrijk Arendelle over het hoofd gezien door zijn iconische berg.

Frozen is een van de vele Disney-verhalen die elke dag tot leven komen in Disneyland Parijs. Betoverende shows en parades zoals de Disney Stars on Parade of Disney Illuminations laten je de magie van de succesvolle Walt Disney Animation Studios-franchise herbeleven, terwijl de toekomstige koninklijke transformatie van het Disneyland Hotel, ook in aanbouw, de ervaring binnenkort zal uitbreiden. de Disneyparken.

Een nieuw universum gewijd aan Frozen in het Walt Disney Studios Park

Elsa, Anna, Olaf en hun vrienden zullen binnenkort bezoekers verwelkomen met de creatie van een gebied dat volledig gewijd is aan hun universum in het Walt Disney Studios Park en wiens werk onlangs is begonnen, waarbij honderden disciplines binnen de Walt Disney-teams zijn betrokken. Parijs en de rest van de wereld.

Diane Oram, Senior Project Manager bij Walt Disney Imagineering Paris, begeleidt de bouw van het Frozen themagebied

Zodra ze in het hart van Walt Disney Studios Park aankomen, worden bezoekers ondergedompeld in de bevroren sfeer van de films en kunnen ze Elsa’s Ice Palace in de verte bewonderen op de top van de met sneeuw bedekte berg, veertig meter hoog , en gelegen aan de rand van een imposant meer van drie hectare. De deuren van het Koninkrijk van Arendelle gaan dan voor het eerst open voor het publiek en om “deze vernieuwing te vieren”, zullen hen vele ervaringen te wachten staan, te beginnen met een nieuwe attractie die hen op een reis zal brengen langs de emblematische personages van de film tot succes. Het dorp met Noorse architecturale inspiraties zal een winkel en een restaurant herbergen waar gerechten met Scandinavische invloeden worden geserveerd, om nog maar te zwijgen van de mogelijkheid om hun favoriete helden te ontmoeten tijdens een gedenkwaardig koninklijk publiek.

Credits; Disneyland Parijs
Een nieuwe promenade in het hart van weelderig groen

Om het nieuwe gebied te bereiken, nemen bezoekers een nieuwe aangelegde promenade, die thematische tuinen combineert met een groene steeg. Dit grillige universum nodigt uit tot mijmering en entertainment en zal dienen als een overgang naar de nieuwe themaruimtes die aan het toekomstige meer zullen grenzen en de sfeer van het huidige park volledig veranderen. Bezoekers zullen een familieattractie in de buitenlucht ontdekken, een zwembad en een prachtig restaurant met 250 zitplaatsen aan het meer. Geïnspireerd door Art Nouveau, biedt deze laatste een adembenemend panoramisch uitzicht op het meer en unieke ontmoetingen met bepaalde Disney-personages.

Credits; Disneyland Parijs

Deze nieuwe projecten markeren een nieuwe fase in het ambitieuze programma van transformatie en uitbreiding van het Walt Disney Studios Park. Meer informatie zal worden gecommuniceerd naarmate de werkzaamheden vorderen.

“  Sinds de release in 2013 is Frozen een van de meest geliefde verhalen van onze bezoekers. Met de start van de werkzaamheden aan dit nieuwe gebied, evenals de prachtige promenade langs het meer die ernaartoe zal leiden, zijn we verheugd om de uitbreiding van Walt Disney Studios Park voort te zetten. We mobiliseren alle creativiteit en techniek van onze teams binnen Walt Disney Imagineering, in Parijs en daarbuiten, evenals veel lokale expertise, om Arendelle tot leven te brengen. En zeker, onze bezoekers blijven niet bevroren! zei David Wilson, Vice-President van Walt Disney Imagineering Paris.