Walibi Holland laat gasten schreeuwen van angst

Vanaf zaterdag 7 oktober start Halloween Fright Nights – Symphony of Screams. Eddie de Clown dirigeert een orkest vol freaks voor zijn meest gruwelijke optreden ooit! Een harde gil, een brute schreeuw of een angstaanjagende kreet. Voor Eddie klinkt het als muziek in zijn oren. 

In de maand oktober verandert het vredige attractiepark in een griezelig park vol Halloween-gethematiseerde area’s en honderden scare actors die gasten de stuipen op het lijf jagen. Halloween Fright Nights is de beste Halloween-experience van Europa met vier Scare Zones, vier Haunted Houses, zes Experiences en twee Walkthroughs.

Videocredit: Walibi Holland
3 nieuwe Halloween-belevingen dit jaar!

Dit jaar zijn er drie nieuwe Halloween belevingen bij Hallloween Fright Nights.

Urban Explhorror: een interactieve beleving waarbij de gast met slechts een zaklamp door een vervallen magazijn loopt vol met oude en verrotte pretparkonderdelen. Of je deze ​ Experience uitkomt is nog de vraag.

The Final Slay Ride is een Haunted House waarbij het draait om The most wonderfull time of the year… of toch niet? Dit jaar heeft Krampus de Noordpool in zijn greep en is kerst een complete chaos. Zorg dat je niet gewurgd wordt door agressieve kerstlampjes of doorboord wordt door de scherven van kapotte kerstballen… So let’s DIE together on a SLAY RIDE together with you!

Bij de Scare Zone Ghostly Graveyard maak je een wandeling over de thuisbasis van dwalende zielen. Heb jij het lef om dit kerkhof te bezoeken? Wees op je hoede, want het lijkt daar te leven. Wie weet ben jij de volgende prooi.

Urban Explhorror en The Final Slay Ride zijn exclusieve Halloween-belevingen die alleen dit jaar te ervaren zijn. Naast de nieuwigheden van dit jaar kunnen gasten ook “genieten” van terugkerende sensaties zoals; Slaughterhouse, The Clinic, award winning Experience Below en nog veel meer! ​

Symphony of Screams

Eddie de Clown, de mascotte van Halloween Fright Nights is dit jaar de dirigent van een orkest vol freaks. Welke schreeuw zal het meest hoorbaar zijn op het park? Een hoge, een zachte of een harde gil? Eddie de Clown maakt er zijn eigen Symphony of Screams van!