Walibi haalt alles uit de kast.

Walibi, het themapark dat al bijna 50 jaar de harten van de Belgen verovert, viert Valentijnsdag dit jaar op een speciale manier door een wedstrijd te organiseren waarmee je een ongewone gastronomische ervaring kunt winnen.

Zin om je Valentijnsavond door te brengen in Walibi? Het themapark onthult vandaag een wedstrijd waar je hart vast van overslaat: Walibi nodigt 5 gelukkigen en hun geliefden uit om op 14 februari hun avond door te brengen met een diner in de meest ongewone omgeving. Walibi’s PopCorn Revenge attractie opent haar deuren voor een gastronomisch diner! Op het menu staat een 4-gangenmenu gecreëerd en samengesteld door topchef Alexandre Ciriello, van het gastronomische restaurant “L’horizon” in Chaumont-Gistoux, onlangs uitgeroepen tot Jonge Chef van het Jaar 2023 door Gault & Millau. Zijn verfijnde keuken belooft de smaakpapillen van de winnaars te verrukken.

“We zijn erg trots op onze samenwerking met Walibi. Als Waveraar is dit de plek die mij van jongs af aan plezier heeft bezorgd en heeft laten dromen en die ik nu opnieuw ontdek met mijn eigen kinderen. Toen ik door het park werd gecontacteerd, was ik razend enthousiast. Het Walibi- team, dat net zo gepassioneerd en creatief is over hun projecten als ik, belooft een absoluut uitzonderlijke en unieke avond. Verwacht iets wat nog nooit eerder is vertoond in Europa. Deze onconventionele avond neemt je mee terug in de tijd. Ik ben verheugd om met hen samen te werken en hoop oprecht dat deze avond er één wordt om nooit te vergeten. Aan alle tortelduifjes wens ik een heerlijke Valentijnsdag”, aldus Alexandre Ciriello, de gerenommeerde chef-kok die voor deze gelegenheid is uitgekozen.

Meedoen aan deze unieke wedstrijd is heel eenvoudig (en leuk!): om deel te nemen moet je tussen 5 en 9 februari de wedstrijdsite bezoeken, waar je aan de zwengel van een jackpot kan trekken. Als alle drie de mascottes “Walibi die een hart maakt” op een rij staan, win je één van de 5 tafels voor twee personen. Wacht niet te lang!