Walibi Gaming

Van 18 tot en met 21 augustus zal het Tiki-Theater – het amfitheater van Walibi Belgium – zich omtoveren tot een waar e-sportswalhalla! 

Gedurende 4 dagen zullen bezoekers meer dan 20 pro-gamers en bekende streamers kunnen ontmoeten, bewonderen en zelfs uitdagen in spannende lives van Fortnite, Rocket League, Trackmania en Fifa. Daarnaast zullen ze ook verschillende game-animities kunnen ontdekken in een 1.500 m² groot Gaming Center. Walibi Gaming wordt hét niet te missen e-sportevenement van de zomer!

In 2019 konden Fortnite-fans twee avonden in het Tiki-Theater bijwonen met livesessies van het populaire computerspel. Enkele bezoekers werden geselecteerd om het op te nemen tegen de aanwezige uite-sportshelden. Dit jaar vindt Walibi Gaming plaats  tussen 18 en 21 augustus, met twee avondopeningen tot 22u op 19 en 20 augustus . Voor deze tweede editie wordt het aanbod met livesessies van verschillende games en een gloednieuw Gaming Center!

Nog meer livesessies in het Tiki-Theater

Voor de gelegenheid wordt het Tiki-Theater omgetoverd tot een heuse e-sportsarena! Meer dan 20 professionele gamers en streamers nemen het vier dagen lang op tegen bezoekers uit het publiceren in spannende  livesessies van Fortnite, Rocket League, Trackmania en Fifa . Om de sessies als toeschouwer bij te wonen, dienen bezoekers hun gratis toegang te reserveren. Om kans te maken op een plekje achter één van de consoles op het podium dienende geïnteresseerden zich in te schrijven voor de loting. ​

Alle informatie met betrekking tot de reserveringen en inschrijvingen is beschikbaar op:  www.walibi.be/nl/walibi-gaming .

Exclusieve ervaringen in het Gaming Center!

Daarnaast een nieuw nieuw Gaming Center van 1.500m² het aanbod met een groot aantal game-animaties. kunnen er hun favoriete gamers ontmoeten tijdens Meet & Greets andere Bezoekers exclusieve virtual reality-games ontdekken, net als een groot aantal populaire games: Pokémon, Drone Soccer, Racingsimulatie op Gran Turismo 7… en nog veel meer!

Praktische informatie
  • Walibi Gaming vindt plaats van  18 tem 21 augustus , tijdens de openingen van het park (tussen 10u en 19u). Avondopening tot 22u op  19 in 20 augustus  .
  • Er is voor dit evenement geen supplement plus het toegangsticket tot het park of het Walibi-abonnement.
  • De Walibi Gaming-activiteiten zijn  gratis toegankelijk  in het park, maar de toegang tot de livesessies in het Tiki-Theater gebeurt wel op basis van  reservering . ​
  • De attracties van het park zijn beschikbaar tijdens het Walibi Gaming-evenement.