Walibi fanday & Nocturne

Het was 8u30 toen ik toekwam in Walibi.

Zoals gewoonlijk was er eerst een tassencontrole alvorens je het park binnen kon.

Dan even wachten…de mensen van Walibi riepen mijn naam en gaven mij een enveloppe met een bandje waarmee ik kon deelnemen aan de fanday.

Om 9u was er een heerlijk ontbijt met lekkere koffiekoeken en croissants, koffie, thee, chocomelk en fruitsap.

Tijdens dit ontbijt kregen we de uitleg over het reuzenrad. De vele geruchten over de verdwijning van het reuzenrad werd bevestigd. Het reuzenrad staat al sinds 1979 in Walibi. Maar…de toekomstige plannen blijven nog geheim.

Hierna mochten we een kijkje nemen in het nieuwe spookhuis Mine Blast. Als afsluiter kregen we een glaasje bubbels of fruitsap aan het reuzenrad.

Onze vippassen lagen klaar aan de balie waarmee we de spookhuizen konden doen zoals Mine Blast, Lumberjack, Villa13, Asylum, Pumpkin River, Quarantine, Project Invazion en Paniek House 4D en ook 5 attracties naar keuze.

In de Bloodbar op het eiland van de grote vijver dronken we nog een drankje.

Van 10u tot 17u bleef niks extreem voor de kleine zielen, die ook gewoon van de spookhuizen konden genieten.

Voor de grote zielen was het van 18u tot aan de sluiting van het park echt bibberen. Dimitri Vegas heeft aangepaste muziek ontworpen voor House of Madness.

Daar konden we om 19u van genieten. Het was alsof je in Tomorrowland zat. De attractie Pulsar werd tijdens de nocturne met lichteffecten versierd.

Echt heel speciaal en naar mijn gevoel een geslaagde Walibi fanday vs nocturne.

Aan het Walibi-Team een welverdiende dankjewel voor de hele leuke dag.