Walibi fandag met Halloween Nocturne

Op 20 oktober was er weer de jaarlijkse fandag met natuurlijke de onweerstaanbare en enge Halloween nocturne met als hoogtepunt van de avond de Black Rose.

Om 8u.45 kregen we onze envelop met de RIPpas en de 2 exclusieve bandjes waarvan eentje om mee te doen aan de Walibi Fandag en het andere als extra bewijs van RIPpas.
Rond 9u.00 gingen, voor degene die aan de fandag meededen, de poorten al open waarna we richting het Tiki Theater wandelden en konden genieten van een heerlijk ontbijt.
Daarna kregen we een korte presentatie over het nieuwe concept van Halloween en over de nieuwe themazone van volgend jaar dat als Karmaworld door gaat gaan en waar eveneens een nieuwe darkride wordt geopend. Ook de kinderzone Playland gaat een andere naam krijgen met een nieuwe kinderachtbaan.

Ook ging het over de familie Black Rose, waaraan een heel verhaal aan gekoppeld gaat.
Het spookhuis Villa 13 is namelijk overgenomen door de familie Black rose.
De familie Black Rose staat bekend voor het kanibalisme.

Na dit heerlijke ontbijt en de korte presentatie konden we een half uurtje lang genieten van Tiki Waka en de Challenge of Tutankhamon zonder enige wachttijd.

Van 13u.00 tot 14u.00 was er speciaal voor ons de Black Rose Preview. Daarna hadden we vrij tot 16u.00 om naar de show van Aaron Crow te gaan kijken ( bekend van America’s got talent, …) in het Amphitheater.

De Black Rose was wel een speciale ervaring. Wat ik er mee bedoel is dat je in 2 groepen werd gesplitst. De ene groep kreeg handboeien aan en werd door de acteurs gedwongen om in een kooi te gaan, waarna je na enkele seconden gedwongen wordt om ook mee te gaan naar …
De andere groep was zonder handboeien en kreeg een andere route. Maar uiteindelijk kwamen we terug op hetzelde punt uit. Voor het naar binnengaan kreeg iedere persoon een rode roos en bij het naar binnen gaan, werd deze door de tuinier uit je handen gerukt omdat de rode roos zogezegd van hem is. Meer ga ik jullie er niet over vertellen. Want ik raad jullie aan om hetzelf te komen ontdekken. Het is prachtig gedecoreerd en een adembenemend spookhuis waar je U tegen kan zeggen.

Walibi Belgium; jullie zijn super goed bezig met Halloween, want de Black Rose is AF.
Wij kijken ook vol verwachting uit naar het nieuwe thema gedeelte van volgend jaar Karma World.

Bij deze wil ik Walbi Belgium bedanken voor dit Walibi Avontuur op deze jaarlijkse fandag.