Walibi Belgium summer nights

Omstreeks 9u.00 zijn we aan het park aangekomen.
Eens we in het voorste deel van het park waren , voor het park officieel open ging, zijn we nog even in de shop gaan rondneuzen.


Toen het park dan om 10u.00 openging zijn we op ons gemak richting Silverton gewandeld, waar de officiële persvoorstelling bezig was. Deze zijn ook op de foto’s te zien bij dit verslag.


Toen de genodigden de eerste ritjes op Silverton hebben gedaan, zijn wij daarna verder gegaan richting Kondaa.
Ondertussen hadden we ook hier en daar nog wat foto’s gemaakt.
We hadden het echt al zo warm, dat we ons zijn gaan afkoelen in de Pulsar. Ondertussen was het al ongeveer 12u.00 en zijn we naar het pizza en pasta restaurant geweest om te eten.

Na ons eten zijn we richting Aqualibi gegaan, om 2 uurtjes te gaan ontspannen.
Zodat we er tegen aan konden gaan op de beats van bij de summer nights met de leuke dj’sets.
Dus toen we terug in walibi zelf waren zijn we opnieuw richting Silverton gegaan, maar zijn we eerst nog gestopt om een lekkere cocktail te drinken. Die hebben we dan op ons gemak uitgedronken aan een bankje bij de Silverton.
Toen zijn we terug verder gegaan richting Kondaa. Daarna zijn we doorgewandeld naar Psyké Underground die we dan met zijn tweetjes hebben gedaan. Daarna zijn we eerst terug iets gaan drinken aan de Popcorn Revenge waarna we deze ook hebben gedaan. Toen zijn we stilletjes gaan aanschuiven voor de Summer BBQ.

Wat was die BBQ heerlijk: een echte aanrader om dit te doen, ALL YOU CAN EAT BBQ en DESSERTBUFFET en ook niet alcoholische dranken a volonté. Heerlijk was het. Als ze dit volgend jaar nog doen, zijn we zeker opnieuw van de partij. Na deze heerlijke BBQ zijn we nog even terug het park in gegaan om nog te genieten van de leuke beats en entertainment die het park had voorzien voor deze leuke summer nights.

We hebben genoten van deze geweldige dag en de drukte viel best mee. We zouden normaal niet langer hebben moeten wachten dan 40 minuten. Dat was maar bij 1 of 2 attracties dus was een super dag en voor herhaling vatbaar. Bedankt Walibi voor die overheerlijke BBQ en deze leuke dag in het algemeen.