31/03/2018 & 05/05/2018 Walibi Belgium

Zoals elk jaar bij het nieuwe pretpark seizoen ga ik naar Walibi Belgium.

Ik kwam om 9u30 aan in Walibi Belgium en er was al heel wat volk te zien dat naar Walibi afzakte.
Zoals gewoonlijk was er weer tassencontrole voor je naar de kassa’s kon gaan.
Om 10u00 ging het park gaat open.
Ik ging rustig richting de Vampire en de Weerwolf.

De attractie Pulsar was nog dicht voor onderhoud. Verder in het park zag je overal blije gezichten. De nieuwe attractie Tiki Waka was nog niet open voor het publiek. Er waren nog heel wat werken aan de gang maar je zag al testritten van de karretjes. De nieuwe zone ziet er prachtig uit. Ik had echt een vakantiegevoel in Hawaii. Nu nog een cocktail erbij en ik was helemaal in de sfeer. The challenge of Tutankhamon kon je ook niet doen wegens werkzaamheden.

Toen ik verder wandelde, kwam ik aan de nieuwbouw van aqualibi en je zag de nieuwe kinderzone. Het zag er heel leuk uit.

Op 5 mei trok ik terug naar Walibi om eindelijk de nieuwe achtbaan te kunnen gaan doen en ik keer zeker en vast terug want het is een heerlijke familie achtbaan.