Vroeg en fit wakker

De feestelijke filmpremière bij LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen was een succes! Tientallen kinderen stonden te dansen en te springen tijdens de ochtend workout met gymmeester Daan. “Het is zo mooi om te zien hoeveel plezier de kinderen beleven van een beetje beweging” zegt gymmeester Daan. Hij vervolgt: De papa’s en mama’s deden ook super leuk mee, plezier is het allerbelangrijkste”!

De populaire scheveninger, Daan Verver (@gymmeesterdaan ) was op 1 augustus aanwezig bij de première van de nieuwe 4D film bij LEGOLAND® Discovery Centre in Scheveningen: LEGO DREAMZzz.

De kinderen in LEGOLAND Discovery Centre deden goed mee. Om kwart over 9 begon Daan met een Tabata workout. Een soort high intensity interval training (HIIT) waar ze 20 seconden lang een oefening uitvoeren en vervolgens 10 seconden pauze hebben. En dat allemaal in hun zomervakantie!

“Bewegen is heel gezond en als ik op vakantie ben, ga ik ook altijd sporten!” aldus Ljamis Khalaf, marketing coördinator bij LEGOLAND Discovery Centre.

De kinderen mochten zelf ook oefeningen verzinnen. Zo waren er jumping jacks en push-ups te zien en gingen ze ook ‘lekkâh hakkûh’. Een van de favoriete oefeningen van Daan.

Na de energievolle ochtend workout mocht iedereen bijkomen met een lekker ontbijtje in de bioscoop, voordat de première startte. Daan vervolgt: “Het was een geslaagde ochtend en de volgende keer ben ik er zeker weer bij”!