Viva La Música

Het populaire Latin-festival van SeaWorld Orlando is terug, want Viva La Música neemt het park over tijdens twee onvergetelijke weekenden, 14-15 mei en 22-23 mei.

Parkbezoekers kunnen genieten van de bezienswaardigheden, geluiden en smaken van dit festival, met onder meer gloeiend lokaal entertainment met salsa, bachata, reggaetón en meer. Ontdek authentieke gerechten geïnspireerd door de kleurrijke smaken van het Caribisch gebied, Spanje en Midden- en Zuid-Amerika. Vier de Latijnse traditie met door de chef samengestelde gerechten zoals Paella met zeevruchten, Mojo Roasted Pork, Empanadas en Mojito’s.

Credits; Seaworld Orlando
Ongelooflijke live muziekuitvoeringen

Viva La Música wordt benadrukt door een reeks sensationele liveconcerten die je uit je stoel doen dansen. Het feest stopt niet zodra deze bekroonde muzikanten het podium betreden. Daarnaast kunnen gasten door het hele park genieten van lokale, Latin optredens en gezinsvriendelijke culturele activiteiten.

14 mei, Grupo Manía (14:00 & 17:00 uur in Nautilus Theater)
15 mei, El Gran Combo (14:00 & 17:00 uur in Nautilus Theater)
21 mei, Poncho Sanchez (14:00 & 17:00 uur in Nautilus Theater)
22 mei, Proyecto Uno (14:00 & 17:00 uur in Nautilus Theater)

Credits; Seaworld Orlando
Vurige smaken het hele weekend lang

Naast geweldige liveconcerten omvat het festival acht tijdelijke Viva La Música-eetcabines waar gasten kunnen genieten van authentieke, op Latin geïnspireerde drankjes en gerechten, zoals:
Bebidas y Bebidas – serveert speciale cocktails zoals de nieuwe mangonada – een zoete Mexicaanse smoothie met de optie om te worden geserveerd in een ananas.
Empanadas-stand – met fan-favoriete empanadas, zelfgemaakte deegwaren gevuld met rundergehakt of kip en kaas en goudbruin gebakken of de zoete dulce de leche empanada gemaakt met karamel en queso.
Bacalaitos – met hartige gerechten zoals de krokant gebakken kabeljauw met mojo aioli, kip & salsa verde tamales en smakelijke churros.
Paella Stand – serveert authentieke Latijnse gerechten zoals paella gemaakt met mosselen, venusschelpen, garnalen en chorizo op het bed van smaakvolle saffraanrijst en gevulde ropa vieja arepas.