Viva La Música

Het door fans geliefde Latin-festival van SeaWorld Orlando is terug, groter en beter dan ooit terwijl SeaWorld zijn 60e verjaardag viert. Viva La Música neemt het park over voor een uitgebreide reeks van vijf weekenden in juni, elke zaterdag en zondag vanaf 1 juni. Met ‘So Much More to Sea’ kunnen gasten genieten van de bezienswaardigheden, geluiden en smaken van dit levendige festival, compleet met toonaangevende Latin-supersterrenacts. Het wordt gehouden binnen de van airconditioning voorziene ruimtes van het Nautilus Theater en is een verfrissende ontsnapping aan de zomerse hitte, terwijl er ook verzengend lokaal entertainment wordt geboden, waaronder salsa, bachata en reggaetón. Ontdek de authentieke keuken geïnspireerd door de kleurrijke smaken van het Caribisch gebied, Spanje en Midden- en Zuid-Amerika. Vier de Latijns-Amerikaanse traditie met door de chef samengestelde gerechten zoals Bacalaitos, Arepas, Arroz Con Pollo en meer.

Ongelooflijke live muziekoptredens

Viva La Música biedt sensationele liveconcerten aan waarbij de gasten uit hun stoel dansen. Het feest stopt niet zodra deze bekroonde muzikanten het podium betreden. Daarnaast kunnen gasten overal in het park lokale, Latijns-Amerikaanse optredens en gezinsvriendelijke culturele activiteiten meemaken. De headline-concertopstelling bestaat uit:

  • 2 juni, Sergio Vargas (14.00 uur en 17.00 uur in Nautilus Theater)
  • 9 juni, Proyecto Uno (14.00 uur en 17.00 uur in Nautilus Theater)
  • 16 juni, Tony Vega (14.00 uur en 17.00 uur in Nautilus Theater)
  • 23 juni, Milly Quezada (14.00 uur en 17.00 uur in Nautilus Theater)
  • 30 juni, Jon Secada (14.00 uur en 17.00 uur in Nautilus Theater)
Vurige smaken het hele weekend

Naast geweldige liveconcerten omvat het festival GLOEDNIEUWE tijdelijke eet- en drinkhutten van Viva La Música waar gasten kunnen genieten van authentieke, Latijns-Amerikaans geïnspireerde drankjes en gerechten, zoals:
· NIEUW Biefstuk OF Kip Pinchos – Gegrild, gemarineerd rundvlees of kip aan een spies, geglazuurd met zelfgemaakte barbecuesaus, geserveerd met flatbread met knoflookkruiden
· NIEUW bevroren Pina Colada geserveerd in een verse ananas
· NIEUW Guava & Queso Empanada – Krokant gebakje gevuld met guavepasta en roomkaas
· NIEUW Arroz con Pollo- Gekruide kip, gekruide rijst, uien, Latijns-Amerikaanse kruiden en groenten
· NIEUW Zeevruchtenpaella – Kleurrijke saffraanrijst, mosselen, mosselen, garnalen en groenten
· NIEUW Flan- Gebakken custarddessert met een laagje karamel erop
· NIEUW Quesito- Bladerdeeg, roomkaas, suiker
· 21SEEDS Tequila Proeverij – 21Seeds keert dit jaar terug naar het festival en staat bekend om hun unieke, smaakvolle tequila’s. Deze door vrouwen geleide distilleerderij creëert frisse en natuurlijke smaakstoffen met komkommers, jalapenos, sinaasappels en meer voor elk van hun unieke tequila-selecties.

Beste manier om te spelen

Van speciale evenementen en shows tot livemuziek en karakterervaringen, gecombineerd met spannende achtbanen en attracties, plus bekroonde, educatieve dierenpresentaties en opwindende activiteiten: er is echt ‘So Much More to Sea’ bij SeaWorld tijdens het 60-jarig jubileumjaar. Een van de beste manieren waarop gasten SeaWorld Orlando’s Viva La Musica en het 60-jarig jubileum kunnen ervaren, is met een SeaWorld Orlando Jaarpas. Op dit moment kunnen gasten een SeaWorld Orlando Jaarpas kopen voor slechts $ 180 eenmalige betaling of $ 15/maand + belasting ZONDER AANBETALING en 0% APR. Met een Jaarpas genieten gasten ook van onbeperkte bezoeken en speciale voordelen, zoals exclusieve toegang tot onze nieuwste attractie in het voorjaar van 2024, “Penguin Trek”, GRATIS parkeren, GRATIS gastentickets, toegang tot speciale VIP-evenementen, besparingen op merchandise en meer! Er zijn enkele beperkingen en blokkeringsdata van toepassing. Een andere manier om te genieten van alles wat SeaWorld Orlando te bieden heeft is met een 2024 Fun Card, die toegang tot het park biedt tot en met 31 december 2024, voor de onverslaanbaar lage prijs van $ 136,99, minder dan de prijs van een dagkaart. Fun Card-gasten krijgen ook een volledig kalenderjaar toegang tot SeaWorld Orlando waar ze spannende attracties, geweldige ontmoetingen met dieren en energiek entertainment kunnen ervaren, terwijl ze ook de kans krijgen om deel uit te maken van alle seizoensevenementen die in 2024 plaatsvinden. Jaarpassen en Fun Cards kunnen worden gekocht bij SeaWorldOrlando.com.

Bron/video/fotocredit: Seaworld Orlando