Vier deze herfstvakantie Halloween met het hele gezin

Van 21 oktober t.e.m. 5 november dompelt het Domein van de Grotten van Han zich in een ware Halloweensfeer. Kom mee griezelen en giechelen om de bijzondere wezens die hier verschijnen!

Gedurende zestien dagen geniet je van allerlei Halloweenfestiviteiten in Han-sur-Lesse. En dat begint al op het welkomstplein van het domein. Make-up artiesten en circusartiesten wachten je hier op bij aankomst. Ook op de rest van het domein zullen een twintigtal artiesten je verrassen met hun bijzondere acts. Een spookachtige grot, griezelige beesten… Je weet niet waar eerst te kijken.

Trollen in de Grot

De guitige trollen huppelen weer rond in de Grotten en ze halen heel wat grappen en grollen uit… Ontdek de nieuwsgierige en ondeugende wereld van deze vrolijke bende in het hart van de grotten en zijn duizend-en-een geologische schatten. Dat wordt lachen (en af en toe schrikken)!

Boswezens in het Wildpark

Dit jaar dwalen er voor het eerst mysterieuze wezens rond in het bos, over de paden van het Wildpark en tussen de wilde dieren. Artiesten uit allerlei disciplines, waaronder acrobatische dansers, steltenlopers en komedianten, nemen de gedaante aan van verbazingwekkende dieren en personages. Ontmoet hen en laat je betoveren door hun opvoeringen.

Van 26 oktober tot 3 november zijn er bovendien speciale voedermomenten gepland op het wandelpad zodat je zeker alle wilde dieren van dichtbij zal kunnen bewonderen.

Hanlloween avondshows

Van 29 tot 31 oktober wandel je in het Wildpark bij maanlicht. Zo’n vijftigtal figuranten zorgen voor een griezelig en spannend spektakel. Mysterieuze geluiden, schrille kreten, donkere silhouetten, flakkerende vlammen… Volg de gids en beleef een adembenemend verhaal over een route van twee kilometer. De nocturnes beleef je drie avonden lang om 17u30, 18u10, 18u50, 19u30 en 20u10. Maar let op, enkel in het Frans!


De Hanlloween animaties overdag zijn inbegrepen in de tickets voor de klassieke bezoeken aan de Grot van Han en/of het Wildpark. De avondshows kunnen apart geboekt worden. Het is aangeraden om je tickets van tevoren te reserveren via de website. Het Domein van de Grotten van Han is alle dagen open van 21 oktober tot 5 november. Bekijk zeker op voorhand de openingsuren!


Info en tickets: grotte-de-han.be/nl/nieuws/hanlloween