Verassing bezoek

LEGOLAND® California Resort en Merlin’s Magic Wand Foundation brachten vandaag het Brick-or-Treat Monster Party naar Rady Children’s samen met een LEGO® donatie ter grootte van een monster! Patiënten werden verrast met LEGO® sets en konden kennismaken met exclusieve LEGO Halloween-personages, waaronder Zombie Cheerleader, Monster Rocker en Tiger Lady. De patiënten ontvingen ook speciale Brick-or-Treat-spulletjes voor hun eigen Monster Party!

Om Rady Children’s dit Halloween-seizoen en het hele jaar door steun en aanmoediging te bieden, werkte LEGOLAND California samen met Merlin’s Magic Wand Foundation om drie speciale LEGO ‘kasten’ met meer dan 3.000 LEGO-sets op te slaan. Deze LEGO-sets bevinden zich op de afdelingen spoedeisende hulp, intramuraal en ontwikkelingsdiensten en bieden patiënten voortdurende toegang tot de magische wereld van creativiteit die LEGO biedt.

Fotocredit: Legoland California
Over Brick-or-Treat:

Demonen en goblins zijn druk bezig met het voorbereiden van het spannende Halloweenfeest voor kinderen in LEGOLAND California Resort. Vanaf 16 september transformeert Brick-or-Treat het park in een leuke Halloween-ontsnapping met heel veel snoep, nieuwe shows en een nog nooit eerder vertoond LEGO-kostuumpersonage. Het evenement loopt op bepaalde dagen tot en met 29 oktober en alle angstaanjagend leuke festiviteiten zijn inbegrepen bij de algemene toelating.