Valentine’s Day Dinner

SeaWorld Orlando biedt gasten een uniek Valentijnsdagdiner in de adembenemende Sharks Underwater Grill. Gasten zullen betoverd worden door het betoverende panoramische uitzicht op het Shark Encounter-aquarium van 700.000 liter, waar verschillende soorten vissen en haaien rondzwemmen. Dwergpapegaaien arriveren in stijl met een rode loper entree, gevolgd door een heerlijk viergangenmenu begeleid door een romantische sfeer van livemuziek. Na het romantische diner worden gasten uitgenodigd voor een exclusieve privébezichtiging van de Sea Lion & Otter-presentatie.

Dit allemaal op 14 februari 2024 om 18:00.

Het avondmenu bestaat uit:
  • Ananas Mango Garnalen Ceviche Shooters
  • Brie en Croute bord voor twee
  • Aardbeienveldensalade
  • Filet Mignon en Kreeftstaart Surf en Turf
  • Tiramisu

Voor $ 220 per koppel biedt deze romantische avond een onvergetelijke dierenervaring, een gratis foto, gratis parkeren en een decadent viergangenmenu. Paren kunnen hun ervaring verbeteren met een add-on voor bodemloze mimosa’s of wijn voor $ 49,99. Extra fotoafdrukken zijn te koop voor € 5,00 per stuk. Voor het bijwonen van het Valentijnsdagdiner is geen toegang tot het park vereist.
Reserveren is verplicht en de plaatsen zijn beperkt. Reserveringen kunnen worden gemaakt zolang de voorraad strekt via SeaWorldOrlando.com. Dit jaar is er ‘So Much More to Sea’ bij SeaWorld, waarbij de parken in 2024 hun 60-jarig jubileum vieren. Deze exclusieve eetervaring is een van de vele speciale en feestelijke evenementen die het hele jaar door worden aangeboden.