Tweede volwassenenavond

Na een succesvolle eerste volwassenenavond komt er ook tweede editie op donderdag 21 april.

Met een gemiddelde score van 4,8 sterren uit 5 kunnen we zeggen dat het de eerste volwassenenavond er  één was naar volle tevredenheid van de bezoekers. Meer dan 92% gaf aan dat er genoeg te doen was voor volwassenen en zelfs 95% zou het evenement aanbevelen aan anderen.

“Dat zijn mooie scores waar we trots op zijn” aldus Pascal van Wersch (general manager van LEGOLAND® Discovery Centre). Vandaar dat dit evenement ook zeker een vervolg krijgt. “We hebben de enquêtes van de deelnemers bestudeerd en zodoende het programma nog iets meer aangepast op de wensen van de volwassenen voor de editie op 21 april”.

Credits; Legoland Discovery Centre Scheveningen

Er is donderdag 21 april dan ook een ander programma dan bij eerste AFOL (Adult Fan of LEGO) avond.

De spreker die aanwezig zal zijn deze avond is Dirk Denoyelle. Dirk is een “LEGO Certified Professional” en was onder andere gastjurylid bij het tv programma LEGO Masters. Zijn specialiteit is het maken van levensechte profielen en 3d gezichten van LEGO. Naast LEGO Professional is hij ook cabaretier.

Credits; Legoland Discovery Centre Scheveningen

Tevens is er in deze volwassenen editie een heuse bouwwedstrijd waar de winnaar zijn of haar creatie in de etalage van de attractie mag zetten.

Het niveau van de workshop is iets omhoog geschroefd ten opzichte van de vorige editie. “We hopen zo weer een passend programma te bieden voor deze doelgroep” aldus Pascal van Wersch.

Credits; Legoland Discovery Centre Scheveningen

Bezoekers voor deze speciale avond dienen online van te voren hun kaartje te kopen:

https://www.legolanddiscoverycentre.com/scheveningen/tickets-jaarpassen/andere-tickets/volwassenenavond/