Trek op Brick Safari en zoek de geblokte dieren in ZOO Planckendael

In ZOO Planckendael trek je van 24 juni tot en met 10 september 2023 op Brick Safari. Beleef een ongelofelijke dierenexpo gemaakt met meer dan 1 000 000 LEGO®-blokjes! Een unieke combinatie van echte dieren en hun evenbeeld in blokjes.

In deze tijdelijke expo komen vooral grote katten (wel 9 soorten!) en safaridieren tot leven. Met meer dan 1 000 000 LEGO®-blokjes kregen verschillende dieren-composities vorm verspreid over het park. Sta oog in oog met de blokjescreaties van tijgers, leeuwen, lynx, panter, condor, hyena’s, pinguïns,… en een indrukwekkende olifant van 1 088 kg. Deze gigant werd met 149 071 blokjes door 5 bouwers in 1 600 uren opgebouwd. Met de tijger, de gorilla en de leeuw kan je verbroederen en je mag ze zelfs beklimmen. Knappe selfies gegarandeerd! Brick Safari is helemaal gratis bij het ZOO Planckendael-bezoek én bovendien een Europese primeur!

Ben je een LEGO®-fanaat of kijk je met nostalgie terug op de tijd dat je met de bouwblokjes in de weer was? Of ben je gewoon een enorme dierenfan? Mis dan deze unieke tentoonstelling niet en kom in ZOO Planckendael genieten van deze indrukwekkende dieren uit LEGO®-blokjes!

Doe mee met de Brick Safari zoektocht

Neem de speciale-editie-plattegrond aan de ingang. Vink alle gevonden blokjes-dieren af op het plan en ga tijdens Brick Safari ook op zoek naar de kleine pinguïns in LEGO®-blokjes verstopt in continent Amerika. Beantwoord enkele vragen en vorm met de juiste letters het antwoord op een mopje. Ruil het formulier in de hoofdshop in voor een leuk prijsje. Whoopa!

Copyright © Brick Live Group Limited. All rights reserved. Brick Live Group Limited is an independent producer of BRICKLIVE and is not associated with The LEGO Group. LEGO® is a trademark of LEGO Juris A/S.