Toxic Garden

Het grootste pretpark van Noord-Duitsland opent op 25 maart 2023 zijn deuren voor grote en kleine avonturiers.

Bijna 40 attracties en shows wachten dan op de gasten na een winterstop van vijf maanden.

Fotocredit; Heide Park Resort

De Limit hangloopingbaan is op 25 maart niet beschikbaar. Heidepark was het eerste Duitse attractiepark dat in 1999 zo’n zogenaamde suspension looping coaster met vijf inversies opende. Nu wordt de populaire ride, met een rijtijd van net geen twee minuten en een hoogte tot 33 meter, gecorrigeerd door de fabrikant Vekoma en wordt thematisch aangepast aan het onderwerp Transsylvanië, d.w.z. volledig opnieuw gethematiseerd. Limit wordt Toxic Garden. Toxic Garden zal naar verwachting in mei beschikbaar zijn voor de eerste gasten.

Naast de populaire piratenshow presenteert het entertainmentensemble dit jaar twee nieuwe shows: “Time” – een artistieke reis door de tijd en “Smilie – It’s magic” – een goochelshow die niet helemaal serieus hoeft te worden genomen. Beiden draaien afwisselend op het piratenpodium, de lengte is ongeveer 20 minuten.

Sensatiezoekers zullen blij zijn: na een pauze van drie jaar keert Zombie Escape terug naar een verlaten deel van het resort. Op de vier zaterdagen in juni 2023 zorgt de Hamburg Boo Crew voor spannende horror in de open lucht.

Andere evenementen:

21 mei 2023: Heideparkcarnaval

3 september 2023: Heideparkpride

tot 24 september en 29 september tot 01 oktober 2023: Heidepark Oktoberfest

tot 31 oktober 2023: Heidepark Halloween

Meer informatie over alle evenementen volgt.

Tickets worden nog steeds alleen online verkocht op www.heide-park.de, de kassa’s blijven gesloten.
Het Heide Park Resort is geopend tot 31 oktober – sluitingsdagen zijn 26 maart en 4, 11, 18 en 25 september.