22/04/2018 Toverland werfbezoek

Op zondag 22 april werden we om 10.00 aan de hoofdingang opgewacht door Tessa Maessen.

We kregen deze dag een rondleiding over de bouwwerf van de nieuwe hoofdingang, Port Laguna en Avalon.

We liepen de gehele parking af om dan langs de volledig nieuw aangelegde promenade en de nieuwe parking richting de nieuwe zomer hoofdingang te wandelen.
Tessa liet ons ook al weten dat de promenade zal voorzien worden van eigen muziek om je al in de sfeer te brengen van het park.
Voor de fans van Troy is het ook een leuke ervaring mits je langs een hele andere kant langs Troy komt en dus de track nu nog beter kan bekijken.

Juist voor de hoofdingang heeft men een splitsing gemaakt waar de groepen naar rechts zullen moeten en de reguliere gasten naar links.
Als je voorbij de kassa bent gegaan, dan kom je eigenlijk aan het poorthuis zelf waar men de zwarte magie zal tegenhouden zodat er enkel goede magie het park in kan gaan.

Als je dan een beetje doorloopt kom je aan in Port Laguna waar je je helemaal in een andere wereld voelt.
Mooie felle kleuren en palmbomen brengen je helemaal in de waan dat je ver uit Nederland bent gegaan.
Hier ga je games kunnen doen maar ook de toegang naar het Troy gebied, de magische vallei en Avalon  ga je hier terug vinden.
Aan de liefhebbers van cocktails is er ook gedacht en terwijl men deze nuttigt kunnen de kinderen gaan spelen in de laguna waar er zelfs een schip zal liggen.

Na de doorgang naar Avalon te nemen kom je oog in oog met Fenix die over het hele gebied zal vliegen.
Maar dit is natuurlijk niet de enige attractie die dit gebied zal hebben, want je kan ook in een bootje stappen en meevaren in de avonturen van Merlin’s Quest.
In het nieuwe themagebied komt ook de golden fether waar je met de beentjes onder tafel kan schuiven en waar je als eerste restaurant in dit park aan tafel bediend zal worden.
Als je op het terras zou gaan zitten heb je een fenomenaal zicht op beide attracties.

Wij danken Toverland voor deze rondleiding en we tellen af naar 7 juli.