Toverland Halloween Nocturne

Rond 15u vertrokken we met 3 mensen van onze crew naar Toverland voor de Halloween nights.

In Toverland aangekomen zijn we eerst naar het winkeltje geweest waar we een toverstaf aanschaften voor een van onze crewleden.

* De toverstaf diende om de zombies en dergelijke op afstand te houden als je bang bent. Daarna waren we nog eerst een heerlijke pizza gaan eten in de Magic Forest alvorens we verder het park in gingen. Na onze pizza te hebben gegeten, zijn we naar de Magische Vallei vertrokken om te zien wat er ons die avond allemaal te wachten stond en al wat mooie foto’s te nemen tijdens de schemering en al die prachtige verlichting.

We zagen dan ook dat er vanalles te doen was, want er waren namelijk 8 scare zones over het park verdeeld. Die zagen er allemaal even leuk uit. In de Magische vallei waren 3 scarezones namelijk de Frozen Fears, Black widows, en het Mexicaans dodenfeest Fiesta de los Muertos.

Dan had je nog in de Troy Area Des Troy waar de krijgers nog bleven ronddolen in de hel. Je had ook het Labyrint of Hell waar angstaanjagende figuren je de stuipen op het lijf jagen. In de Magic Forest had je ook de nieuwe scare zone Whispering woods waar je een hoofdtelefoon opkreeg en een geblindeerde bril.

Ook nog in de Magic forest had je Geisterhaus Müller waar overleden familieleden van Maximus Müller door Villa Fiasko spoken omdat ze de rust niet kunnen vinden nadat ze testen met hun eigen uitvindingen met de dood moesten bekopen. In het Land van Toos had je dan de Magic Market.

Na alles te hebben ontdekt wat er die avond te beleven valt, was het ondertussen 19u geworden.

Het begin van een angstaanjagende avond want op dit eigenste moment start de parade met de angstaanjagende figuren om zo elk naar hun eigen plaats te gaan, verdeeld over het park. Na deze parade te hebben gezien en wat enge foto’s te hebben genomen zijn we gaan aanschuiven aan het Labyrinth of Hell.

Daarna zijn we verder gegaan naar Des Troy om daar ook wat bangelijke momenten te beleven en griezelige maar toch mooie foto’s te nemen.

Daar geweest zijnde hebben we onze angstaanjagende tocht verder gezet naar de frozen fears, waar je het direct kou van kreeg om die bevroren en enge figuren te zien. Zo zijn we aangekomen op het Mexicaans dodenfeest waar die prachtige enge figuren zaten te dansen op spannende en leuke muziek van de dj.

Na een korte pauze hebben we onze tocht verder gezet naar de scare zone van de Black widows wat ook weer prachtig was ineengestoken.

Daarna wilden de mannen van onze crew de Whispering woods nog gaan uittesten dus waren we terug naar binnen gegaan in de Magic Forest waar deze scarezone zich bevond. Het was een lang aanschuifrij.

Nadat de mannen de Whispering woods hadden gedaan die ze ook leuk vonden en goed ineengestoken, hielden we het voor bekeken want we waren moe van zo een spannende avond. Het was een zeer geslaagde halloween night voor ons.

Het was wel vrij druk maar het was een gezellige drukte met een aangename angstaanjagende sfeer. Bedankt Toverland want dit Halloween event was gewoonweg af! Doe zo verder, jullie zijn super goed bezig.