Toverland fandag 2018

Op zaterdag 25 augustus 2018 organiseerde de Toverland Fansite in samenwerking met Toverland al voor de 4de keer een fandag.
Het zou een mooie dag worden om naar Toverland te gaan maar toen we waren vertrokken rond 7.00 was het nog heel hard aan het regenen.

Dit jaar wordt Toverland, met de komst van Port Laguna en Avalon maar liefst zeven hectare groter. De twee nieuwe themagebieden speelden tijdens de vierde ToverlandFanday een grote rol. Zo was de start van de dag een ERT op Fēnix, de nieuwste achtbaan van het park.

Om 11.00 werden we verwacht in mystic dat gelegen is in het magic forrest.
Hier werden we eerst verwelkomd door Sven (Toverland Fansite) en Tessa (Toverland).
Nadien begon Rick Van Riel met zijn presentatie over de animatronics die hij maakte voor Toverland en ook over hoe hij in het vak is gerold.

Na de interessante uitleg door Rick Van Riel kwam Xaver Willebrand Zongor de vragen beantwoorden die de fans hadden over IMAscore en de projecten die al afgelopen zijn en de komende projecten.
Het was weer een zeer interessante uitleg over de pretparkmuziekwereld.

Na de presentatie en de Q&A kwam Caroline (Directrice Toverland) nog even binnen en deze gaf met veel plezier nog een beetje uitleg. Ze bood ook aan om 3 vragen te beantwoorden en zo gaf ze te kennen dat ze ook een parkfan was en dat moest wel om in deze sector te kunnen overleven.

Iets na 13 uur werden we verwacht aan het frietbuffet waar we keuze hadden uit verschillende stukken vlees, kip en kaassoufflé en natuurlijk verschillende sauzen.

Nadien begon de intense fotozoekwedstrijd door Avalon en Port Laguna waarbij de deelnemers mooie prijzen konden winnen.
De foto’s waren weer goed gemaakt want eerlijk gezegd hadden we er een 2tal niet gevonden.
Dus weer goed gedaan hoor jongens !

Na 19.00 was er nog de bekende ERT op de houten achtbaan Troy die natuurlijk door heel de dag te draaien goed gerodeerd was en door zijn eigen baan vloog.
Nadien was er nog een groepsfoto en de prijsuitreiking van de fotozoektocht.

Alvast tot zondag 25 augustus 2019 want dan is er de volgende Toverland fandag.