Toverland biedt attractieboot aan

Met nog een ruime maand tot de start van de centrale eindexamens komt het einde van de middelbare school voor duizenden leerlingen al langzaam in zicht.

Dit betekent ook dat het tijd is voor een ander hoogtepunt: het eindexamengala! Dit jaar zal een prijswinnaar deze feestavond op magische wijze te betreden, want Toverland regelt een attractieboot voor in de gala-optocht naar de rode loper. Kans maken kan door mee te doen aan de wedstrijd op toverland.com/gala.

Merlin’s Quest

Iedereen kent het wel: een stoet van limousines, huifkarren en oldtimers. Deze karakteristieke voertuigen kunnen niet ontbreken bij eindexamengala’s van de middelbare school. Toverland maakt de speciale optocht nog magischer, namelijk door een boot uit de attractie Merlin’s Quest beschikbaar te stellen als vervoer. Deze boot van bijna 6 meter lang zal gegarandeerd opvallen!

Wedstrijd

“Bij Toverland zijn we dagelijks bezig met het creëren van magische gelukservaringen en met deze actie willen we laten zien dat we dit ook buiten onze grenzen kunnen”, vertelt woordvoerder Henk Janssen. “Wie dit jaar echt met een uniek voertuig naar het gala wil, kan op onze website laten weten waarom. Uit de inzendingen wordt een winnaar gekozen die, samen met maximaal 7 vrienden, in de boot plaats mag nemen.” Naast een magische entree op hun gala mogen de gelukkigen ook nog een dag naar Toverland komen om samen hun tijd op de middelbare school af te sluiten. Deelnemen kan t/m 10 april 2023 op toverland.com/gala.