Think Pink viert 15de verjaardag

Op zaterdag 1 en zondag 2 oktober kleurt Bellewaerde Park roze.

Tijdens dit weekend, de start van Oktober Borstkankermaand, staat alles in teken van het 15-jarig bestaan van Think Pink. Op vrijdag 30 september gaat ook de Race for the Cure door in het park. Alle acties hebben het doel om de strijd tegen borstkanker te steunen. 

Fotocredit; Bellewaerde
Race for the Cure

Iedereen die Think Pink op een sportieve manier wil steunen, is welkom op vrijdag 30 september in Bellewaerde Park voor de Race for the Cure, het grootste sportevenement in Europa ter ondersteuning van de strijd tegen borstkanker. Het evenement brengt mensen die de diagnose borstkanker kregen en hun familie, vrienden en sympathisanten samen voor een wandeling van 2,5 km of een loop van 5 km. Er wordt ook een Kids Run georganiseerd van 1 km. 

Evy Gruyaert en Koning Leeuw zorgen samen voor een professionele warming-up van de deelnemers. Daarnaast zorgen vrolijke beats en de attracties Huracan, El Toro, El Volador en Boomerang voor de nodige ontspanning achteraf. Ook wie liever komt supporteren, is welkom op het Mexicoplein van het park voor een hapje en een drankje.

Deelname aan het sportevenement kost €15, t-shirt en toegang tot de attracties inbegrepen. De opbrengst gaat integraal naar Think Pink. Inschrijven kan via raceforthecure.eu

Feestweekend

Op zaterdag 1 en zondag 2 oktober staat Bellewaerde Park in het teken van het 15-jarig bestaan van Think Pink. Lotgenoten en hun families en vrienden, maar ook sympathisanten, zijn er welkom om even zorgeloos te genieten van de attracties, dieren en extra animatie in het park.

“Het doel van het feestweekend is om de strijd tegen borstkanker te steunen en de lotgenotenwerking van Think Pink in de kijker te plaatsen. Daarom engageert Bellewaerde zich om per bezoeker €1 te doneren aan Think Pink. We roepen dus iedereen op om langs te komen, zodat we nadien een mooi bedrag kunnen schenken,” aldus Filip Van Dorpe, marketing & sales directeur van Bellewaerde.

Bellewaerde heeft reeds een eerste bedrag van € 3.008 kunnen schenken, dankzij de verkoop van roze badeendjes. Daarnaast worden vier wagons van de iconische Keverbaan geveild, waarvan een eerste wagon reedes € 6.800 heeft opgebracht. 

Fotocredit; Think Pink Race for the Cure © WIT fotografie & videografie – www.wit.be
Praktische info

De Race for the Cure gaat door op vrijdag 30 september, met startmomenten om 17.30u, 18.30u en 19.30u. Inschrijven kost €15 waarin een t-shirt en toegang tot de attracties inbegrepen zijn. Inschrijven kan op raceforthecure.eu. Het feestweekend gaat door op zaterdag 1 en zondag 2 oktober. Bellewaerde Park is geopend van 10u tot 18u. Tickets aan voordelig tarief (€ 28 i.p.v. € 35) zijn beschikbaar op bellewaerde.be