The Voice

De woordvoerster van Pairi Daiza stoot door naar de finale van The Voice van Vlaanderen. Heel Pairi Daiza steunt Louise.

Vrijdag 16 december wist Louise Goedefroy, woordvoerster van Pairi Daiza, zich te kwalificeren voor de finale van The Voice van Vlaanderen. Louise is een van de 5 finalisten. Aanstaande vrijdag tellen enkel de stemmen van het publiek, die bepalen wie de winnaar zal worden van deze talentenjacht. 

Fotocredit; Pairi Daiza

Louise arriveerde in 2020 in Pairi Daiza en is al goed gekend door de trouwe bezoekers van het park. Ze staat ook in nauw contact met de verschillende departementen (dierenverzorgers, tuinmannen, horeca, pedagogische dienst, …) om de opnames van “Expeditie Pairi Daiza” in goede banen te leiden. 

Meer dan een jaar geleden begon Louise aan het The Voice avontuur en combineerde ze haar job in Cambron-Casteau met de repetities, opnames en live shows. De teams van Pairi Daiza zijn alvast erg enthousiast en ook Eric Domb uitte zich al als grote fan: “De afgelopen 28 jaar heb ik het geluk gehad omringd te zijn door geweldige medewerkers die mij dagelijks helpen om ons Park nog mooier te maken. Stuk voor stuk toegewijde en getalenteerde personen. Ze verbazen me dagelijks en geven me het verlangen om elke dag door te gaan. Vandaag wil ik Louise echt steunen. Zodra Louise begint te zingen, krijg ik letterlijk kippenvel. Ik nodig u uit om naar haar te luisteren en haar te helpen haar droom na te jagen”.  

De finale van The Voice van Vlaanderen gaat door op vrijdag 23 december, om 20u45. Het publiek zal bepalen wie deze wedstrijd wint. Om Louise te steunen volstaat het om (één of meerdere keren) “Louise G” te sms’en naar 6677.

Heel de crew van Themeparksnews wensen Louise heel veel succes toe.