The gates are open

De reguliere verkoop van Halloween Fright Nights en Halloween Spooky Days tickets zijn van start gegaan.

Ook is het al mogelijk om tickets te bestellen voor een van de drie haunted houses, twee walkthroughs en/of vijf experiences.
Voor een langere Halloween-experience kunnen gasten overnachten in Walibi Village: After Dark.

Al het duister en kwaad heeft zich in de krochten van Walibi Holland verzameld. De sleutel naar donkere tijden is in handen van Eddie de Clown en hij opent de poorten naar onheil. De losgelaten freaks zijn bloeddorstiger dan ooit en beginnen aan de jacht naar nieuwe slachtoffers. The gates are open! Denk jij dat je nog veilig bent… of zijn je laatste minuten geteld?

Betreed de poorten van Walibi Holland tijdens Halloween Fright Nights op 8, 9, 15, 16, 20 t/m 23 en 27 t/m 30 oktober 2022.

Fotocredit; Walibi Holland
Walibi Village: After Dark

Na het succes van vorig jaar organiseren wij dit jaar ook weer Walibi Village: After Dark. Na een helse avond Halloween Fright Nights gaat de Halloween-experience door op het vakantiepark. De gasten kunnen zich voorbereiden op een gruwelijk exclusieve ‘overnachting’.
De After Dark huisjes zijn geschikt voor 8-personen. Boeken is op eigen risico!

Halloween Spooky Days

Lekker griezelen en spoken met het gezin? Voor de vierde keer organiseert Walibi Holland Halloween voor stoere monsters van 6 tot 12 jaar. Nieuw dit jaar: Camp of Curiosities. Een spannende gratis walkthrough in circus-thema. Beleef overdag samen Halloween Spooky Days in Walibi Holland op 8, 9 en 15 t/m 30 oktober 2022.