Soudal Quick Step

Ontmoet het volledige team voor 2023 tijdens de Soudal Quick-Step Family Day in Plopsaland De Panne op vrijdag 6 januari 2023.

Fotocredit; Plopsaland De Panne

In samenwerking met Plopsaland De Panne organiseert Soudal Quick-Step een Family Day om alle fans de kans te geven de ploeg van 2023, inclusief wereldkampioen Remco Evenepoel, Julian Alaphilippe, Yves Lampaert en vele andere toppers, van dichtbij te zien. Naast de eerste openbare ploegvoorstelling worden er die dag tal van activiteiten voor jong en oud georganiseerd.

Tijdens deze unieke dag kunnen fans de merchandise van het team bemachtigen, door het Soudal Quick-Step dorp lopen om de sponsors van het team te ontmoeten en Plopsaland De Panne, met meer dan 50 attracties voor de hele familie, bezoeken. Het belangrijkste evenement is de officiële ploegvoorstelling op het Dorpsplein, waar de fans voor het eerst het hele Soudal Quick-Step team van dichtbij kunnen zien en aansluitend een parade doorheen het park van alle renners kunnen meevolgen.

De Soudal Quick-Step Family Day vindt plaats op vrijdag 6 januari 2023 in Plopsaland De Panne. Voordelige tickets kunnen enkel online via WWW.PLOPSA.BE/SOUDALQUICKSTEP aangekocht worden. Prijs voor een ticket ≥1m bedraagt €40, kinderen tussen 85cm en 1m betalen €16,50 en er is gratis toegang voor kinderen onder de 85cm!