Tassie’s Underwater Twist

Aquatica Orlando is al vier jaar op rij verkozen tot beste waterpark van Amerika door USA Today’s 10Best Reader’s Choice en maakt zich klaar om gasten te verwelkomen in een onderwateravontuur als geen ander! Het park is verheugd zijn nieuwste toevoeging aan te kondigen die in het voorjaar van 2024 zal verschijnen, Tassie’s Underwater Twist, een geheel nieuwe meeslepende waterglijbaan die de ritervaring van de gasten zal transformeren in een ontzagwekkende reis door de Australische zeegrasweide Shark Bay.

Tassie’s Underwater Twist is een meeslepende waterglijbaanervaring als geen ander en neemt gasten mee naar de diepten van de oceaan, waar ze door een levendige onderwaterwereld vol met zeeleven glijden. De verbeterde glijbaan, vervaardigd door WhiteWater West Industries, is 30 meter lang en beschikt over een superbowl-element waar rijders op een tweepersoonsbinnenband van kunnen genieten. Wanneer de rijder de unieke kom van de glijbaan bereikt, begint hij rond het bassin te cirkelen en wordt hij omringd door weelderige zeegrasweiden, scholen kleurrijke vissen en zelfs af en toe een haai. Om de meeslepende ervaring te verbeteren, zal Tassie’s Underwater Twist een gesynchroniseerde videoweergave en een boeiende orkestpartituur bevatten. De videoprojecties brengen de onderwaterwereld tot leven, terwijl de muziek een gevoel van verwondering en opwinding oproept. Tassie’s Underwater Twist is niet alleen een opwindende rit met een waterglijbaan, maar biedt ook een educatief perspectief voor de gasten. Visuele componenten langs het pad van de rit zullen bezoekers informeren over het belang van zeegrasweiden en het zeeleven dat ervan afhankelijk is.

“Tassie’s Underwater Twist zal de sensatie van wateravonturen in Aquatica Orlando opnieuw definiëren”, aldus Brad Gilmour, president van Aquatica Orlando. “Terwijl we reikhalzend uitkijken naar de grote opening volgend voorjaar 2024, belooft deze meeslepende attractie een wervelwind van verwondering en adrenaline-pompende wendingen. We hebben een ervaring gecreëerd die niet alleen liefhebbers van glijbaan zal bekoren, maar ook blijvende herinneringen zal creëren voor families en vrienden. Met Tassie’s Underwater Twist nodigen we gasten uit om te duiken in een onderwaterwereld vol verwondering, waar plezier en opwinding samenkomen met nieuwsgierigheid en educatie.”

Wees een van de eersten die geniet van “Tassie’s Underwater Twist” met een Aquatica Jaarpas

Gasten kunnen het beste van Aquatica Orlando ervaren met een jaarpas voor 2024, inclusief de mogelijkheid om als een van de eersten ‘Tassie’s Underwater Twist’ te ervaren voordat deze voor het publiek wordt geopend. Jaarkaarten voor 2024 zijn nu te koop en beginnen bij $ 13,25 per maand zonder aanbetaling. Pass-leden genieten van onbeperkte bezoeken en onverslaanbare voordelen zoals gratis parkeren, gratis gastentickets, maandelijkse beloningen, exclusieve VIP-evenementen en meer bij Aquatica Orlando. Jaarpassen beginnen vanaf $ 13,25 per maand en zitten boordevol voordelen die zijn ontworpen om het park het hele jaar door nog leuker te maken.

Fotocredit: Aquatica Orlando