Tassie’s onderwater Twist

Aquatica Orlando, al vier jaar op rij verkozen tot #1 Beste Outdoor Waterpark in Amerika door USA Today’s 10Best Reader’s Choice, is verheugd de grootse opening aan te kondigen van zijn nieuwste attractie, Tassie’s Underwater Twist, op 15 maart 2024. Tijdens de voorjaarsvakantie is dit de enige waterglijbaanervaring in zijn soort die gasten helemaal naar de Australische Shark Bay zal vervoeren, waar ze door een levendige digitale onderwaterwereld zullen glijden, omgeven door weelderige zeegrasweiden en boordevol zeeleven. Gasten zullen ongelooflijke soorten tegenkomen, zoals mantaroggen, bultruggen, kleurrijke scholen vissen, een verscheidenheid aan planten, zeeschildpadden en zelfs af en toe een haai, die allemaal de Shark Bay-regio hun thuis noemen. Terwijl je draait, draait en wervelt door een uniek superkomelement.

Aquatica Orlando, al vier jaar op rij verkozen tot #1 Beste Outdoor Waterpark in Amerika door USA Today’s 10Best Reader’s Choice, is verheugd de grootse opening aan te kondigen van zijn nieuwste attractie, Tassie’s Underwater Twist, op 15 maart 2024. De perfecte manier om te beginnen Tijdens de voorjaarsvakantie is dit de enige waterglijbaanervaring in zijn soort die gasten helemaal naar de Australische Shark Bay zal vervoeren, waar ze door een levendige digitale onderwaterwereld zullen glijden, omgeven door weelderige zeegrasweiden en boordevol zeeleven. Gasten zullen ongelooflijke soorten tegenkomen, zoals mantaroggen, bultruggen, kleurrijke scholen vissen, een verscheidenheid aan planten, zeeschildpadden en zelfs af en toe een haai, die allemaal de Shark Bay-regio hun thuis noemen. Terwijl je draait, draait en wervelt door een uniek superkomelement.

“Aquatica Orlando is er trots op de geheel nieuwe Tassie’s Underwater Twist in ons park te mogen verwelkomen, met zijn unieke meeslepende ervaring en adrenaline pompende wendingen”, aldus Brad Gilmour, parkpresident van Aquatica Orlando. “We zijn zo enthousiast dat gasten deze ongelooflijke meeslepende attractie kunnen ervaren die alleen Aquatica kan creëren, terwijl ze onvergetelijke herinneringen maken met familie en vrienden.”

De 30 meter lange attractie, met een inspirerende orkestpartituur, zal bij elke rijder zeker een gevoel van verwondering en avontuur oproepen. Tassie’s Underwater Twist, vervaardigd door WhiteWater West Industries, zal ook beschikken over een gesynchroniseerd videodisplay, waardoor gasten deel kunnen uitmaken van de betoverende onderwaterwereld. Gasten zullen de attractie ervaren in een tweepersoonsbinnenband, waardoor rijders de spanning samen met een vriend kunnen ervaren. Het belang van zeegrasweiden zal ook worden benadrukt door middel van visuele componenten langs het pad van de rit, waardoor bezoekers worden aangemoedigd meer te leren over zeegrasweiden en het zeeleven dat ervan afhankelijk is.

Video/fotocredit: AquaticaOrlando