SUPER NINTENDO WORLD

Het is officieel!

SUPER NINTENDO WORLD™, het innovatieve, meeslepende en langverwachte themaland, wordt in 2023 geopend in Universal Studios Hollywood en zal de eerste SUPER NINTENDO WORLD zijn die debuteert in de Verenigde Staten.

SUPER NINTENDO WORLD opende voor het eerst in Universal Studios Japan om lovende kritieken te krijgen in 2021. Het Amerikaanse debuut van SUPER NINTENDO WORLD in Universal Studios Hollywood zal themaparkgasten en Nintendo-fans meenemen naar de wereld van Mario, Luigi en Princess Peach om deel uit te maken van van hun meeslepende universum.

SUPER NINTENDO WORLD is bedacht in samenwerking met Nintendo en de visionairs van Universal Creative om opwindend entertainment te bieden met innovatieve technologische prestaties, geïnspireerd op personages en videogames die al meer dan 40 jaar generaties Nintendo-fans aanspreken.

The First SUPER NINTENDO WORLD in the U.S. is Set to Open at Universal Studio’s Hollywood in 2023

Het meeslepende land zal een visueel spektakel zijn van levendige kleuren en architectonisch vernuft, gelegen in een nieuw uitgebreid gebied van het themapark, met een baanbrekende rit en interactieve gebieden, waar het hele gezin van kan genieten. Thema winkelen en dineren zal de hele ervaring verbeteren.

Om de gelegenheid te markeren terwijl het aftellen begint naar het opwindende debuut van het land, onthult Universal Studios Hollywood een overname van zijn populaire Feature Presentation-winkel met SUPER NINTENDO WORLD-thema, die binnenkort wordt geopend. Gelegen net binnen de hoofdingang van het themapark, krijgen gasten de kans om hun opwinding over de komst van het land in 2023 te delen door zich op te maken met merchandise zoals kleding met Mario en Luigi-thema en iconische karakterhoeden. Een selectie van pluche personages, waaronder Yoshi, Mario, Bowser en Luigi in verschillende maten, zal ook een van de vele leuke items zijn die te koop zijn.

Meer informatie en details zullen binnenkort worden gedeeld.