Super Nintendo World

Volgend jaar kunnen gasten zich in de actie van hun favoriete videogames storten wanneer SUPER NINTENDO WORLD zijn langverwachte debuut maakt in het Universal Orlando Resort als een van de vijf fantasierijke werelden in het gloednieuwe themapark Universal Epic Universe. Het levendige land, ontwikkeld in samenwerking tussen de visionairen van Universal Creative en Nintendo, combineert iconische Nintendo-personages met Universal’s vermaarde ambacht van het creëren van innovatieve themaparkervaringen om een ​​multi-zintuiglijke omgeving te creëren waar gasten het plezier en avontuur van Nintendo-games in zijn geheel kunnen ervaren. nieuwe manier.

Vandaag onthult Universal Orlando officiële details over alle opwinding die je te wachten staat in SUPER NINTENDO WORLD in Epic Universe – met attracties plus restaurants, winkels en interactieve ervaringen geïnspireerd door de Super Mario-franchise en – voor het eerst in de VS – Donkey Kong Country.

Ga de iconische groene pijp in.

Het begint allemaal op het moment dat gasten het portaal naar SUPER NINTENDO WORLD betreden, dat hen door de iconische groene pijp naar het meeslepende land brengt. Als gasten uit de pijp komen, worden ze omringd door een levendig landschap en opwindende kinetische energie, terwijl ze worden begroet door de bekende bezienswaardigheden en geluiden die ze op hun Nintendo-gameconsoles hebben ervaren – van de torenhoge Mt. Beanpole en het majestueuze Peach’s Castle tot wuivende Piranha-planten , Goomba’s ijsberen, munten draaien, ? blokken en meer. In SUPER NINTENDO WORLD kunnen gasten Super Mario Land verkennen – waar ze samen met Mario, Luigi, Princess Peach en andere personages avonturen kunnen beleven; en Donkey Kong Country – waar ze spannende avonturen beleven met Donkey Kong, Diddy Kong en andere leden van de Kong-familie.

Super Marioland

De kleurrijke landschappen van het Mushroom Kingdom komen tot leven in Super Mario Land, waar gasten het volgende kunnen ervaren:

Mario Kart:

Bowser’s Challenge: gasten worden uitgenodigd om zich bij Team Mario aan te sluiten en tegen Team Bowser te strijden om de Golden Cup in deze baanbrekende attractie die augmented reality, projectiemappingtechnologie en uitgebreide omgevingen combineert om het plezier van de Mario Kart-videogameserie tot leven te brengen in een meeslepende rit -door ervaring.


Gasten die klaar zijn voor de uitdaging komen binnen via Bowser’s Castle – waar ze door de gangen slingeren en een glimp opvangen van Bowsers misleidende plannen om de kansen in zijn voordeel te stapelen – voordat ze aan boord van hun kart gaan en naar de startlijn gaan. Vervolgens navigeren de gasten door een verscheidenheid aan Mario Kart-parcours – munten verzamelen, schelpen naar Team Bowser gooien, obstakels ontwijken en meer – terwijl ze zich bij hun favoriete personages aansluiten en strijden om Team Mario te helpen de race te winnen.

Yoshi’s avontuur:

De prachtige Yoshi’s Adventure-attractie maakt zijn Amerikaanse debuut wanneer SUPER NINTENDO WORLD wordt geopend in Universal Epic Universe. Tijdens deze gezinsvriendelijke rit kunnen gasten van alle leeftijden genieten van een adembenemend uitzicht op Super Mario Land terwijl ze zich bij Yoshis voegen en door de landschappen van het Mushroom Kingdom reizen op zoek naar gloeiende eieren. Onderweg komen ze veel bekende personages tegen.

Toadstool Café:

In Toadstool Cafe kunnen gasten genieten van een verscheidenheid aan smakelijke gerechten geïnspireerd op de wereld van Super Mario en zijn personages, waaronder hamburgers met Mario- en Luigi-thema, Super Mushroom Soup, Piranha Plant Caprese, Fire Flower Spaghetti en Meatballs en nog veel meer. Gasten krijgen ook een glimp te zien van verschillende Toads die culinaire creaties bereiden via verschillende virtuele vensters terwijl ze in het restaurant dineren.

Yoshi’s Snack Island en Turbo Boost-traktaties:

Bij deze walk-up dining-locaties kunnen gasten ook heerlijke lekkernijen, snacks en drankjes afhalen.

1-UP Fabriek en Mario Motors:

Gasten kunnen op deze winkellocaties souvenirs, kleding, speelgoed en meer kopen, geïnspireerd door hun favoriete Super Mario-personages en avonturen.

Ontmoet en begroet:

Gasten kunnen Mario, Luigi, Princess Peach en Toad ontmoeten, begroeten en met elkaar communiceren in verschillende ruimtes in Super Mario Land.

Donkey Kong-Country

Aan de rand van Super Mario Land ontdekken gasten een ingang die hen naar Donkey Kong Country leidt, waar ze het weelderige, tropische landschap uit de videogameserie kunnen verkennen, compleet met hoge bomen, watervallen en bezienswaardigheden zoals de Gouden Tempel. en meer. Hier kunnen gasten genieten van:

Mine-Cart Madness:

Gasten stappen in een mijnkarretje en rennen door de jungle om Donkey Kong en Diddy Kong te helpen de felbegeerde gouden banaan te beschermen op deze eerste familieachtbaan in zijn soort. Door gebruik te maken van een ongekend rijsysteem, innovatieve technologie en een uniek achtbaanontwerp, stuurt Mine-Cart Madness rijders op een spannend avontuur waarin ze de adembenemende manoeuvres zullen ervaren die ze Donkey Kong en de mijnkarren in de videogames hebben zien uitvoeren. – inclusief uit een ton worden geschoten, schijnbaar over gaten springen terwijl ze over een gammele baan racen, en nog veel meer.

Een selectie tropische menu’s en merchandise-aanbiedingen midden in de jungle, allemaal geïnspireerd op de Donkey Kong Country-videogamefranchise en zijn personages. Meer details zullen de komende maanden worden gedeeld.

En dat is nog niet alles: gasten zullen nog meer spannende ervaringen en avonturen beleven terwijl ze SUPER NINTENDO WORLD verkennen.

POWER-UP BANDS

Gasten kunnen hun plezier in SUPER NINTENDO WORLD naar een hoger niveau tillen door een Power-Up Band te kopen, een draagbaar om hun pols waarmee ze hun spel in Super Mario Land en Donkey Kong Country kunnen verbeteren. Met de Power-Up Band kunnen gasten digitale munten verzamelen door op ? Blokken en spelen van interactieve activiteiten; verzamel digitale postzegels op attracties; verdien digitale sleutels om een ​​exclusieve confrontatie tegen Bowser Jr. te ontgrendelen; en ontdek andere verborgen verrassingen. Gasten hebben ook toegang tot Leaderboard-schermen in SUPER NINTENDO WORLD om te zien waar ze zich ten opzichte van andere gasten bevinden.

SUPER NINTENDO WORLD in Epic Universe wordt het derde deel van Universal Destinations and Experiences van het meeslepende land. Op dit moment kunnen gasten genieten van SUPER NINTENDO WORLD in Universal Studios Hollywood en Universal Studios Japan.

Bron/fotocredit: Universal Resort Orlando