Summer fun is terug.

Voor het vierde jaar op rij uitgeroepen tot America’s Best Waterpark door USA Today’s 10Best 2023 Readers Choice awards, is Aquatica Orlando de place to be deze zomer met alle nieuwe avonturen, speciale evenementen en onvergetelijk familieplezier.

De opwindende line-up van deze zomer omvat de grootse opening van de langverwachte nieuwe kinderspeeltuin, Turi’s Kid Cove. Met elke maand spannende evenementen, zoals de immer populaire Noche de San Juan, houdt het plezier nooit op. Er is geen beter moment om een jaarkaart te kopen en de hele zomer door te genieten van alle nieuwe en favoriete waterattracties van fans, dagelijks entertainment en speciale evenementen.

“We hebben een ongelooflijke zomer gepland met nieuwe en geweldige ervaringen, waaronder de opening van onze nieuwste attractie, Turi’s Kid Cove, speciale evenementenweekends vol nieuw entertainment en speciaal eten en drinken tijdens Aloha to Summer, evenals onze langverwachte avond Latin plezier tijdens Noche de San Juan,” zei Bradley Gilmour, President van Aquatica Park. “We zijn er trots op dat de lezers van USA Today Aquatica hebben uitgeroepen tot het beste waterpark in de VS en we kunnen niet wachten tot fans naar buiten komen en genieten van hun favoriete spannende glijbanen, genieten van de zon bij onze golfslagbaden en over de luie rivier varen als ze hebben plezier, koelen af, ontspannen en tanken deze zomer.”