Summer Days en het Afterwork ticket

Ook dit jaar legt Walibi Belgium zijn bezoekers graag in de watten tijdens de zomerperiode. Elke zaterdag van 13 juli tot 24 augustus, tijdens de Summer Days, wordt het park opgeluisterd met feestelijke animaties en shows voor het hele gezin. Bovendien kunnen bezoekers vanaf 8 juli in de vroege avond genieten van het park dankzij de voordelige Afterwork ticket.

De Summer Days in Walibi vinden elke zaterdag plaats van 13 juli tot 24 augustus. Tot groot genoegen van jong en oud komt het hele park tot leven met een fanfare, jonglerende steltlopers, percussionisten, Bollywood entertainment… Boeiende straatanimaties

staan ook op het programma, zoals bubbelshows, sheriffs en circusnummers. De fijnproevers zullen smullen van de heerlijke Summer Burger, verkrijgbaar in de Country Cantina van 25 juni tot 1 september.

Daarnaast kunnen bezoekers de nieuwe Walibiza Beach ontdekken, aangeboden in samenwerking met SEAT om de 40e verjaardag van de SEAT Ibiza te vieren. Het strand, de bar en de vele ligstoelen, gelegen langs de Weerwolf, zijn vanaf 1 juli de hele zomer toegankelijk en beloven de feestelijke mediterrane sfeer van Ibiza naar Walibi te brengen.

Om de Summer Days nog onvergetelijker te maken, komen twee DJ’s elke zaterdagnamiddag het Walibiza Beach en het Pulsar podium de boel op stelten zetten, tot de sluiting van het park om 19u.

Zin in een cocktail in een unieke omgeving? Voor de aperitiefliefhebbers lanceert Walibi ook de Afterwork ticket, een exclusief aanbod dat geldig is op weekdagen van 8 juli tot 23 augustus. Met deze € 15 ticket krijgen bezoekers toegang tot het park en alle attracties tussen 17.00 en 19.00 uur, met daarbovenop een gratis cocktail bij de Walibiza Beach Bar. De perfecte manier om de dag af te sluiten in een ontspannen, zomerse sfeer, met collega’s, vrienden of familie.

Bron/fotocredit: Walibi Belgium