Summer Block Party

Licht, camera, actie! Vandaag kondigt LEGOLAND® California Resort Summer Block Party aan, met nooit eerder vertoonde shows, nieuwe personages in kostuums en heel veel bouwplezier. Bezoekers kunnen het zomerseizoen op de best mogelijke manier vieren – met spectaculaire optredens.

“Elk jaar zoeken we naar iets nieuws en opwindends om toe te voegen aan de LEGOLAND California-ervaring”, aldus Kurt Stocks, president van LEGOLAND California Resort. “Onze hoop is dat elke show gezinnen achterlaat met een glimlach op hun gezicht, muziek in hun hoofd en onvergetelijke herinneringen in hun hart.”

Het ultieme avontuur, Summer Block Party begint op 27 mei en loopt het hele seizoen door. Bereid je voor op een reeks spannende optredens en ervaringen, waaronder:

  • GO Xtreme!: Geïnspireerd door de populaire tv-show LEGO® City gaat deze nieuwe voorstelling in première in juni en bevat gruwelijke extreme sportstunts die gasten op het puntje van hun stoel zullen doen zitten. Houd je adem in en zie hoe de BMX-rijders, scooters en skateboarders omdraaien en de lucht in vliegen. Je krijgt zelfs de kans om de grappige juryleden te helpen beslissen welke uitvoeringen het beste zijn.
  • The LEGOLAND Summer Jam: Geniet van plezier in de zon terwijl je luistert naar je favoriete hits uit alle tijdperken in dit zomerfeestconcert vol zingende en dansende gezichten. De LEGOLAND Summer Jam bevat de LEGOLAND Brass Band met speciale gasten LEGO® Banana Guy en LEGO® Rocker.
  • Swashbuckling Jig van de piratenkapitein: Arrrgh! Sluit je aan bij Pirate Captain en zijn bemanning terwijl ze door Pirate Shores reizen. Help de ontbrekende sleutel te vinden om de schatkist te openen. Oh, en kijk uit voor die kanonskogels!
  • Once Upon a Brick – Het verhaal van de Eenhoornridder: Deze dwaze slapstick-komedie “Once Upon a Brick” zal alle gasten zeker laten giechelen en glimlachen. Bezoek het Kasteelpodium om Koninkrijkspersonages zoals de Koning of de Eenhoornridder tot leven te zien komen in deze interactieve vertelshow.
  • School of Spinjitzu: wees getuige van de kicks en tricks van ninjameesters! Leer schoppen, hakken, draaien en balanceren net als een ninjameester in deze interactieve vechtsportshow.
  • Benny’s dansfeest: ga naar Benny’s dansfeest om samen met de astronautenploeg deel te nemen aan deze energieke, leuke show. Het wordt geweldig!
  • The Awesome Suit Crew: The Awesome Suit Crew verwelkomt bezoekers in het park met live mashups van actuele nummers met een jaren 80-twist. Ze zullen de dag zeker op een geweldige manier beginnen!
  • DJ Brick Beatz: de perfecte afsluiting van een leuke dag in het park, DJ Brick Beatz laat bezoekers technodeuntjes zingen. Dit is de kans voor kinderen om de nieuwste dansrages te laten zien.

Het LEGOLAND Hotel en LEGOLAND Castle Hotel doen mee aan de Block Party met leuke zomerprogrammering, waaronder:

  • Brick Boogie: Breng een geheel nieuwe betekenis aan Kids Club, bekijk de nachtclub voor kinderen in LEGOLAND Hotel. Dans de hele nacht op DJ-tracks onder een glinsterende discobal op de verlichte dansvloer.
  • “Ridderlijk” entertainment: het LEGOLAND Castle Hotel biedt “ridderlijk” entertainment! Meet and greet met LEGO-personages op het Royal Stage met Merlin’s Magic Show, luister naar sprookjesachtige verhaaltijden en leer iets nieuws op Kid’s Knight School.

LEGOLAND gelooft dat het geweldig voor iedereen is! Vanaf dit jaar zijn alle LEGOLAND-resorts in Noord-Amerika Certified Autism Centers geworden door samen te werken met de International Board of Credentialing and Continuing Education Standards om personeel te trainen en te certificeren op het gebied van sensorisch, omgevings- en emotioneel bewustzijn. Herinneringen. Ook nieuw dit jaar onthulde LEGOLAND California ’s werelds eerste LEGO-versie van San Diego in MINILAND USA. Een team van 70 Master Model Builders van over de hele wereld heeft deze versie van San Diego op schaal 1:20 gebouwd met meer dan vijf miljoen LEGO-stenen. De stad, met oriëntatiepunten die met de hand zijn uitgekozen door LEGOLAND-fans, omvat een realistisch strand van 30 voet, straten omzoomd met 120 palmbomen en 55 bezienswaardigheden van San Diego, waaronder The Rady Shell, Petco Park en Coronado Bridge.