Spooktacular Celebration

SeaWorld Orlando is verheugd om Halloween dit jaar opnieuw te vieren met gezinnen en kinderen van alle leeftijden tijdens de Spooktacular. Van het tonen van hun danskunsten op de Scarecrow Halloween Dance Party tot het versieren van heksachtige koekjes in Sesamstraat Land, de dagen zullen overlopen van activiteiten om het hele gezin in Halloween-sfeer te krijgen. Kinderen zullen het geweldig vinden om griezelige lekkernijen te verzamelen terwijl ze het leuke trick-or-treat-parcours van SeaWorld Orlando verkennen en onderweg kleurrijke personages ontmoeten. De dagen zullen ook vol zijn met andere meeslepende en gezinsvriendelijke activiteiten om het hele gezin in de Halloween-sfeer te krijgen.

Dit evenement overdag vindt plaats vanaf 16 september elke zaterdag en zondag en loopt van vrijdag tot en met zondag van 6 oktober tot en met Halloween. SeaWorld Orlando’s Spooktacular is inbegrepen bij de toegang tot het park.

Gloednieuw entertainment en gezinsvriendelijke herfstactiviteiten

Spooktacular biedt een verscheidenheid aan leuke, gezinsvriendelijke Halloween-activiteiten, perfect voor een griezelige herfstdag! Nieuw dit jaar is dat het hele gezin zich kan uitleven tijdens de Scarecrow Halloween Dance Party, gelegen in Journey to Atlantis Plaza. DJ’s zullen de lucht vullen met muziek, terwijl Scarecrows de hele dag op bepaalde tijdstippen hun danspasjes laten zien.

Videocredit: Seaworld Orlando

Gezinnen kunnen ook genieten van de geheel nieuwe Spooktacular Scavenger Hunt. Gasten kunnen een speurtochtkaart kopen en de aanwijzingen volgen om geweldige prijzen te winnen. Er zal ook een geheel nieuwe ruimte voor het versieren en knutselen van koekjes zijn op Journey to Atlantis Plaza. Bij de toegang tot het park zijn handwerkjes inbegrepen, maar de koekjesversierset is een extra aankoop.

De Halloween-activiteiten van SeaWorld Spooktacular omvatten:

  • Trick-or-Treat Candy Trail: kinderen kunnen hun favoriete kostuums aantrekken en gaan trick-or-treaten door het park, waarbij ze onderweg een verscheidenheid aan snoepjes en snacks verzamelen bij 12 verschillende snoepstations. Om deel te nemen, pak je een SeaWorld trick-or-treat-tas, verkrijgbaar bij de ingang van de Trick-or-Treat Trail.
  • Graaf von Count’s Spooktacular Breakfast: Parkgasten kunnen hun dag beginnen bij SeaFire Grill met Count von Count’s Spooktacular Breakfast, waar ze foto’s, knuffels en handtekeningen kunnen krijgen van hun favoriete Sesamstraat-personages. Voor dit exclusieve onderdeel van Spooktacular geldt een meerprijs.
  • Kostuumwedstrijd: Elke vrijdag in oktober kunnen kostuumliefhebbers meedoen aan een kostuumwedstrijd op Journey to Atlantis Plaza, waarbij ze kans maken op spannende prijzen.
  • Meet-a-Mermaid: Gasten kunnen een vriendelijke Halloween-zeemeermin ontmoeten langs het trick-or-treat-parcours. Kinderen van alle leeftijden zullen het geweldig vinden om de zeemeerminnen te ontmoeten en speciale foto’s te maken terwijl ze over het pad lopen om snoep te verzamelen.
  • Pumpkin Storyteller: Dwaal door de Pumpkin Garden om te zien hoeveel vriendelijke pompoenvissen je kunt spotten. Tijdens je reizen kun je zelfs de Pompoenkoningin tegenkomen terwijl ze verhalen voorleest in de tuin, wat op bepaalde tijden van de dag gebeurt.
  • Halloween Storytime met Big Bird: Verzamel rond het nest van Big Bird om enkele van zijn favoriete Halloween-verhalen te horen tijdens Storytime met Big Bird, dat op bepaalde tijden van de dag plaatsvindt.
  • Zelf te bouwen koekjesreep: volwassenen en kinderen kunnen genieten van onze zelf te bouwen koekjesbeker, met minikoekjesbekers gevuld met leuke lekkernijen en gegarneerd met snoep, hagelslag en slagroom.

Vergeet bovendien niet het Teal Pumpkin-programma voor mensen met allergieën te steunen – gasten met voedselallergieën kunnen blauwgroen tokens verzamelen bij snoepstations en deze inwisselen voor allergievriendelijke artikelen bij Coconut Bay Traders in het Key West-gedeelte van het park.

Regels voor Halloween-kostuums

Alle gasten zijn welkom om zich te verkleden in Halloween-kostuums. Gasten van 13 jaar en ouder mogen geen kostuummaskers of capuchons dragen en voor alle kostuums gelden de normale dresscodes voor het park. Bovendien is schminken bij gasten niet toegestaan, tenzij dit wordt gedaan door parkkunstenaars.

Howl-O-Scream keert terug om de nacht over te nemen

Als de zon ondergaat, geeft Howl-O-Scream van SeaWorld Orlando veelbelovende angstaanjagende angsten die verder gaan dan je ergste nachtmerrie, waardoor je meer geschreeuw krijgt dan enig ander themapark. Van een versteende pier tot een giftige woestenij, ervaar de schaduw-stalkende angsten die om elke hoek liggen en de hele nacht door opnieuw bedachte angsten. Howl-O-Scream bij SeaWorld Orlando is bedoeld voor een volwassen publiek en gaat tot het uiterste. Het evenement van dit jaar bestaat uit 5 spookhuizen, 7 schrikzones, verschillende bars, rondzwervende plekken en shows. Voor spanning naast koude rillingen kunnen gasten naar levensgevaarlijke hoogten vliegen in populaire attracties zoals Manta, Mako, Pipeline en Ice Breaker. SeaWorld Orlando’s Howl-O-Scream vindt plaats op geselecteerde data van 8 september tot en met 31 oktober 2023.

Beste manier om te spelen

Een van de beste manieren waarop gasten SeaWorld Orlando’s Spooktacular kunnen ervaren is met een SeaWorld Orlando 2024 Fun Card, die toegang tot het park biedt tot en met 31 december 2024, voor de lage prijs van $ 131,99. Gasten die nu een Fun Card kopen, krijgen dit jaar de mogelijkheid om Spooktacular en de bekroonde Kerstviering bij te wonen. Gasten hebben ook een volledig kalenderjaar toegang tot SeaWorld Orlando waar ze spannende attracties, geweldige ontmoetingen met dieren en energiek entertainment kunnen ervaren, terwijl ze ook de kans krijgen om deel uit te maken van alle seizoensevenementen die in 2024 plaatsvinden. Voor nog meer onverslaanbare voordelen kunnen gasten een SeaWorld Orlando Jaarpas voor slechts $ 14/maand + belasting zonder aanbetaling. Met een Jaarpas kunnen gasten 12 maanden genieten van bezoeken met speciale voordelen zoals gratis parkeren, gratis gastentickets, toegang tot speciale VIP-evenementen, besparingen op merchandise en meer! Er zijn enkele beperkingen en blokkeringsdata van toepassing. Jaarpassen en Fun Cards kunnen worden gekocht op SeaWorldOrlando.com.