Soudal Quick-Step

Vrijdag 6 januari konden wielerfans het Soudal Quick-Step team van 2023 ontmoeten tijdens de officiƫle teamvoorstelling in Plopsaland De Panne.

Tijdens deze Soudal Quick-Step Family Day zakken onder andere wereldkampioen Remco Evenepoel, Julian Alaphilippe, Yves Lampaert en vele anderen af naar het park voor een dag vol activiteiten.

Fotocredit; Plopsaland De Panne

In samenwerking met Plopsaland De Panne organiseert Soudal Quick-Step morgen, vrijdag 6 januari, een Family Day. Het hoogtepunt van die dag wordt ongetwijfeld de eerste openbare ploegvoorstelling op Het Dorpsplein van Plopsaland De Panne waarbij wielerfanaten de kans krijgen om hun wielerhelden waaronder wereldkampioen Remco Evenepoel, Julian Alaphilippe, Yves Lampaert en tal van andere toppers van dichtbij te zien. Daarnaast zijn er tal van randactiviteiten voor jong en oud voorzien.

Zo kunnen fans de merchandise van het team bemachtigen, door de Soudal Quick-Step Village lopen om de sponsors van het team te ontmoeten en Plopsaland De Panne, met meer dan 50 attracties voor de hele familie, bezoeken. Kers op de taart is een unieke parade met alle renners doorheen het park.