Sollicitatiegesprekken in de wildwaterbaan

Toverland is voor de zomervakantie op zoek naar nieuwe collega’s die willen werken bij onder andere de attracties, in de restaurants of in de souvenirshops.

Om de medewerkers in spé op een unieke manier te laten kennismaken met het attractiepark, is het op dinsdag 21 juni en donderdag 30 juni mogelijk om te solliciteren in de spannende wildwaterbaan Djengu River. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via www.toverland.com/wildwaterbaan.

“Bij Toverland werk je tussen spetterende attracties en magische belevingen”, vertelt Recruiter Miriam Derickx-Linders. “Door sollicitatiegesprekken te voeren in onze wildwaterbaan Djengu River willen we medewerkers in spé hier direct onderdeel van laten uitmaken.” Een ritje in Djengu River duurt ongeveer vijf minuten, maar “als één rondje niet genoeg is om leuk kennis met elkaar te maken, dan plakken we er gewoon een tweede rondje achteraan!”, lacht Miriam.

Credits; Toverland

Aanmelden sollicitatiegesprek Toverland zoekt medewerkers voor de attracties, horeca, retail, gastenservice en schoonmaak. De minimumleeftijd is 16 jaar. Geïnteresseerden kunnen zich voor een sollicitatiegesprek in de wildwaterbaan aanmelden via www.toverland.com/wildwaterbaan. De gesprekken vinden plaats op dinsdag 21 juni en donderdag 30 juni vanaf 18:00 uur. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Voor sollicitanten met koudwatervrees is het ook mogelijk om op een ander moment een sollicitatiegesprek in te plannen, zónder een nat pak te halen.