Slagharen

Op vrijdag 25 augustus trokken we naar Slagharen voor ons laatste parkje van ons verlof.

We reden een klein 20 minuten vanuit Centerparcs De Huttenheugte naar het park.
Omstreeks 9.30 kwamen we aan op de parking.

Na onze tickets te hebben opgehaald, gingen we al op verkenning.
Het park is volledig toegankelijk maar de attracties zelf gaan pas om 10.00 open.
Wij gingen dan maar eerst richting Gold Rush om deze als eerste eens te gaan testen.

De baan is een mooie vervanger voor de Looping Star, al zal deze oude baan toch een speciaal plaatsje blijven behouden in mijn hart.
Het is het leuke en soms wel intense vertrek dat deze baan wel leuk maakt, maar bij mij trilde deze baan iets te hard, maar dat blijkt normaal te zijn bij de eerste ritten.

Daarna gingen we verder het gebied rond Gold Rush bezoeken maar daar viel me wel iets op.
Verschillende attracties gingen pas om 11.00 open. Dat was voor ons wel spijtig, want we waren toen juist aan die kant van het park.

Nadat we voorbij aqua mexicana wandelden, zagen we toch al de drukte komen via de mainstreet en wisten we dat het wel eens een drukke dag kon worden.

Nadat we de mainstreet volledig hadden gedaan, kozen we om in de uitkijktoren te gaan om eens te kijken waar we nog heen konden.

We gingen verder naar de achtbaan aan het begin van het park en de waterbaan om dan in het Jules Verne themagebied uit te komen.
De kinderen konden hier met auto’s rijden en daar stond ook de nieuwe waterattractie die door Mack was gebouwd.

Nu gingen we nog even snel met de stoeltjeslift een tochtje maken om terug naar de kant van Gold Rush te gaan en om daarna dan terug richting ingang te wandelen van het park.

Wij danken Slagharen voor deze mooie dag en wensen hen nog zeer veel succes en we kijken uit naar de toekomst van dit park.